۲۳ شهریور ۱۳۹۴، ۹:۴۸

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف خوزستان:

۴۰۰ مسئول فرهنگی و اجرایی در ستاد امربه‌معروف خوزستان عضو هستند

۴۰۰ مسئول فرهنگی و اجرایی در ستاد امربه‌معروف خوزستان عضو هستند

اهواز ـ قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: حدود ۴۰۰ نفر از مسئولان فرهنگی و اجرایی خوزستان در این ستاد عضو هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمزه حسینی شامگاه یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: امربه‌معروف و نهی از منکر دو فریضه الهی بوده و ستاد امربه‌معروف و نهی منکر نیز یک مجموعه فرهنگی است.

وی افزود: فعالیت اصلی این ستاد توسعه معروفات دینی، اسلامی و اخلاقی است. این امر در تمام دنیا موردنیاز بوده و در واقع همه جوامع به رفتارسازی و الگوهای فرهنگی در زندگی‌های اجتماعی نیاز دارند.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان تصریح کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر در حال تلاش برای اشاعه فرهنگ اسلامی و اخلاقی در میان مردم است. از نظر قانونی نیز اصل هشتم قانون از بدون انقلاب به این فریضه‌های الهی و ستاد به‌عنوان یک زیرساخت اجتماعی نگاه کرده است.

حسینی بیان کرد: اصل هشتم قانون اساسی امربه‌معروف و نهی از منکر را یک وظیفه همگانی دانسته و اساس این کار نیز تذکر لسانی است تا از طریق چنین تذکری افراد را به امر خیر دعوت کرده و از کار نهی هم منع کنند.

وی عنوان کرد: اگر در قالب فعالیت‌های فرهنگی، اخلاق‌مداری رواج یابد و به حقوق دیگران نیز احترام گذاشته شود آن‌وقت بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه فروکش خواهد کرد.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان ادامه داد: اگر جامعه‌ای فرهنگ محور نباشد، پلیس هم نمی‌تواند کاری انجام دهد. در حقیقت با رعایت فرهنگ می‌توان جامعه را هدایت کرده و رعایت حدود و مرزهای اخلاقی، اسلامی و دینی یکی از اهداف اصلی فعالیت این ستاد است.

حسینی یادآور شد: امروز اگر افراد مؤثر فرهنگی، افکار خوب را به جامعه انتقال دهند، نتیجه مطلوبی شاهد خواهیم بود. امربه‌معروف و نهی از منکر برای توجیه فرهنگی افراد بوده و یک وظیفه همگانی است.

وی تأکید کرد: همه کشورهای دنیا با هر اعتقاد و دینی به امربه‌معروف و نهی از منکر نیاز دارند چرا که عرف انسانی و عقلانی هم این مسئله را قبول دارد. در حال حاضر سایر کشورهای غیرمسلمان نیز از امربه‌معروف و نهی از منکر در قالب قانون استفاده می‌کنند.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: اگر هر شخصی وظیفه دینی، انسانی و عقلانی خود را انجام دهد دیگر هیچ مشکلی در دنیا وجود نخواهد داشت. معاونت‌های مختلف این ستاد برای قشرهای مختلف جامعه برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده و به امر فرهنگ‌سازی در ارتباط با امربه‌معروف و نهی از منکر می‌پردازند.

وی اظهار کرد: تمامی اقدامات انجام‌شده در این ستاد فرهنگی است ولی نیاز به رویکردهای همگانی داریم. در واقع نقش مردم در پیشبرد اهداف و مؤثر بودن فعالیت‌های این ستاد بسیار مهم و اساسی است. بسیاری از آموزش‌های لازم باید از سوی خانواده‌ها به فرزندان ارائه شده و خانواده‌ها باید به‌منظور تقویت و انتقال معروفات دینی تلاش کنند.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان بیان کرد: حدود ۴۰۰ نفر از مسئولان فرهنگی و اجرایی خوزستان در ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر این استان عضو هستند. جلسات هم‌اندیشی، کارگاهی و همایش‌های بسیاری را به‌منظور آموزش فرهنگی اهداف و اقدامات ستاد برگزار می‌کنیم.

حسینی افزود: سال ۹۰ قریب به سه هزار همایش، کارگاه آموزشی و جلسات هم‌اندیشی برگزار شده است. همچنین کلاس‌های اخلاق برای مدیران اجرایی و سایر مسئولان استان را بیش از سه سال است که در خوزستان برگزار می‌کنیم.

وی عنوان کرد: برخی آموزش‌های این ستاد به‌صورت غیرحضوری و از طریق کتاب، بروشور، اطلاع‌رسانی از طریق صداوسیما و همچنین رسانه‌های مختلف به مردم ارائه می‌شود.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر در پایان خوزستان تأکید کرد: طرح طلایه‌داران معروف که یک طرح بسیار تخصصی و فرهنگی است را نیز همزمان با سراسر کشور اجرا خواهیم کرد. پایه و اساس این طرح ایجابی بوده و برای مسائل سلبی نیز  دستگاه‌های دیگر فعالیت می‌کنند.

کد خبر 2914926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha