علی مهرعلیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رویکرد ما در حوزه اجتماعی در کنار نگاه واقع بیبانه و سیستمی، رویکردی علمی است.
وی افزود: بر همین اساس شورای راهبردی مهار، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی تشکیل شده و در این شورا اساتید دانشگاهی و کارشناسان خبره دستگاه های اجرایی حضور دارند.
مهرعلیزاده تصریح کرد: این شورا با هدف هم اندیشی در راستای استفاده اثربخش از منابع محدود و تحقق سلامت اجتماعی شکل گرفته است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام به تشکیل اتاق های فکر اجتماعی در استان اشاره کرد و تصریح کرد: اتاق های فکر اجتماعی با حضور اساتید جامعه شناسی و اساتید روانشناسی دانشگاه های استان شروع به کار کرده اند که یکی از خروجی های این اتاق های فکر، تدوین پیش نویس طرح ها و برنامه های پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی در استان بوده است.
وی یادآور شد: برای مقابله با آسیب های اجتماعی و حرکت در مسیر کاهش آن ها ، نقش مردم بی بدیل است.
مهرعلیزاده ادامه داد: در همین راستا طرح خانه حیات اجتماعی در سطح شهر ایلام به عنوان طرحی پایلوت اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به تقسیم شهر ایلام به ۱۴ محله اظهار داشت: بر اساس این طرح، در هر محله یک خانه حیات اجتماعی با حضور بزرگان و امنای محله و با محوریت شهروندان محله تشکیل خواهد شد که هدف اصلی این طرح توانمند کردن مردم در راستای فعال کردن شهروندان هر محله است.
مهرعلیزاده با بیان اینکه اجرایی کردن و نهادینه شدن کامل این طرح زمان بر است، تصریح کرد: این طرح با رویکردهای جهانی همخوانی دارد و برای مقابله و کاهش آسیب های اجتماعی می تواند موفق عمل کند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام با بیان اینکه موضوعات اجتماعی راه حل اجتماعی دارند، تصریح کرد: توانمندسازی و مشارکت دادن مردم برای مقابله و کاهش آسیب های اجتماعی یک اصل ضروری است.
نظر شما