به گزارش خبرنگار مهر ، به موجب تبصره ۳ ماده ۲۳ قانون استخدامی ناجا، به نیروی انتظامی اجازه داده شده است تا از مشاركت های مردمی در قالب پلیس افتخاری به منظور تحكیم و توسعه نظم و امنیت اجتماعی بهره گیری کند كه براساس آئین نامه مربوطه، كلیه آحاد جامعه با هر مسئولیت و شغلی (اعم از وزیر یا وكیل، مدیر، دانشجو، دانش آموز، كارگر، كارمند و...) می توانند پلیس افتخاری باشند.
علاقه مندان به همكاری و مشاركت در این امر ملی و خداپسندانه می توانند با در دست داشتن اوراق و مدارك هویتی شامل چهار قطعه عكس، تصویر صفحات شناسنامه و كارت ملی، تصویر آخرین مدرك تحصیلی (حداقل سیكل)، سابقه عضویت در بسیج و تصویر سوابق ایثارگری و جانبازی اقدام کنند.
افراد داوطلب در تهران به ساختمان مركزی پلیس افتخاری مستقر در خیابان مطهری - نبش كوه نور و یا كلانتری محل مراجعه کنند و در استان ها و شهرستان ها هم افراد علاقه مند به معاونت نیروی انسانی فرماندهی انتظامی محل سكونت خود مراجعه کنند.
افراد مراجعه کننده پس از تشكیل پرونده و كسب موفقیت در مراحل مختلف جذب و احراز شرایط عمومی و تخصصی به عضویت پلیس افتخاری درآمده و از امتیازات و نظام حمایتی پیش بینی شده برخوردار می شوند.
خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، بسیجیان، بازنشستگان نیروهای مسلح، فرزندان كاركنان و بازنشستگان نیروهای مسلح، اعضای پیشكسوتان جهاد و شهادت سازمان بسیج و شاغلان دستگاه های كشوری و لشكری در اولویت جذب قرار دارند ضمن این که اعضای افتخاری پلیس براساس نیاز به همراه سایر كاركنان كادر در حوزه های ماموریتی ناجا و در مقاطع زمانی خاص به صورت پاره وقت به كارگیری می شوند.
نظر شما