به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روزنامه "ليبراسيون"، رامسفلد با حضور در كنگره آمريكا از پيشرفت هاي صورت گرفته در عراق دفاع كرد، اما پذيرفت كه طرح كاملا آماده اي براي اداره دولت موقت در عراق نداشته اند.
وي به موفقيت انتخابات در ماه دسامبر در عراق اشاره كرد، اما اعتراف نمود كه اختلافات سياسي در عراق منجر به تاخير در تشكيل يك دولت جديد شد
.نمايندگان دمكرات به شدت از رامسفلد در زمينه نبود طرحي براي برقراري آرامش و ثبات در عراق پس از اشغال انتقاد كردند
."ديويد اوبي" يكي از نمايندگان كنگره آمريكا گفت : آقاي وزير، اين مشكل فقط سياسي نبود.
اوبي همچنين خواستار يك برنامه زمان بندي براي عقب نشيني نيروهاي آمريكايي از عراق شد
.اين درحاليست كه "جان مورتا" ديگر نماينده دمكرات آمريكا سال گذشته اين درخواست را مطرح كرده و همچنين خواستار عقب نشيني فوري نيروهاي نظامي شده بود
.اوبي در ادامه تاكيد كرد: چرا ما بايد باور كنيم كه طرح دولت براي عراق شانش موفقيت بيشتري نسبت به طرح مورتا دارد؟
جان مورتا اظهار داشت كه حضور نيروهاي نظامي آمريكايي منجر به ايجاد تروريسم شده و آمارهايي را نيز عرضه كرد كه نشان مي داد دشمني نسبت به نيروهاي آمريكايي گسترش يافته و حملات و شرايط اقتصادي و اجتماعي در عراق بدتر شده است.
ازسوي ديگر، "كاندوليزا رايس" وزير خارجه آمريكا نيز كه در كنگره حضور يافته بود، مجبور به اعتراف در مورد اشتباهات دولت در زمينه بازسازي عراق شد.
رايس با حضور در كنگره و در اثر اعمال فشارهاي "كنت كنراد" سناتور دمكرات در زمينه نتايج برنامه هاي بازسازي عراق كه براي آن، آمريكا بيش از 20 ميليارد دلار هزينه كرده است، مجبور به اعتراف درباره اشتباهات دولت آمريكا شد.
رايس به دو اشتباه دولت آمريكا يكي در مورد تعليم نيروهاي عراقي و ديگري در زمينه اصلاح زيربناها اعتراف كرد.
وزير خارجه آمريكا خاطرنشان كرد كه شمار نيروهاي امنيتي عراق اكنون به 227 هزار نفر رسيده است.
نظر شما