۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷

نماينده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی:

دولت ۵۰۰۰ ميليارد تومان برای يارانه توليد تصويب کرده است

دولت ۵۰۰۰ ميليارد تومان برای يارانه توليد تصويب کرده است

گرمسار - نماينده مردم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی حمايت از توليد را تنها راه برون رفت از بحران اقتصادی دانست و گفت: دولت پنج هزار ميليارد تومان برای يارانه توليد تصويب کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب صبح چهارشنبه در جمع کشاورزان، دامداران و عشاير شهرستانهای گرمسار، آرادان و ايوان کي با تشريح اينکه در شرايط فعلي تنها راه برون رفت کشور از وضعيت بحراني اقتصاد حمايت و گسترش بخش توليد است، افزود: جهاد کشاورزي به منظور حمايت از توليد و توليدکننده در روستاها بايد سوله هاي قديمي  را در اختيار روستاييان قرار داده تا تبديل به کارگاه توليدي کنند و هر روستايي که بتواند شرکتي يا تعاوني را ثبت نمايد وام قرض الحسنه سه درصد به او تعلق می گيرد.

وی بخش کشاورزي مولد واقعي جامعه  است، تاکيد کرد: يکي از ايردات اساسي کشور اين است که تسهيلات پرداختي به اين بخش در سطح بسيار پاييني قرار دارد.

مابه التفاوت سود نرخ بانک کشاورزي پرداخت می شود

سخنگوي کميسيون برنامه و بودجه مجلس گفت: بنا به پيشنهاد مجلس مبلغ ۳۵۰ ميليارد تومان در اختيار بانک کشاوري و صندوق مهر امام رضا قرار خواهد گرفت تا از اين طريق مابه التفاوت سود نرخ بانک کشاورزي پرداخت شود.

کاتب همچنین ادامه داد: اين قانون به تصويب رسيده ولي هنوز اجرايي نشده است.

وی با اشاره به شرايط بحراني اقتصاد کشور گفت: دولت پرداخت مبلغ یک هزار ميليارد تومان بابت بيمه محصولات کشاورزان و پنج هزار ميليارد تومان بابت يارانه توليد تصويب کرده ولي اين نگراني وجود دارد با توجه به شرايط موجود اقتصادي نتواند اين قول را اجرايي کرد.

مراتع عشاير مجددا مميزی شود

نماينده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه بحث سرپناه عشاير در مناطق ييلاقي در حال پيگيری قانونی است، اظهار کرد: تلاش می شود علاوه بر فراهم کردن سرپناه عشاير، مراتع عشاير مجددا مميزی شود.

کاتب با تاکید بر اينکه دولت اشرافيت کامل به مسائل و مشکلات عشاير دارد، گفت: در سال ۹۳ تمام تلاش خود را بکار بستيم تا بتوانيم مشکل جو عشاير را حل کنيم که خوشبختانه اين مهم به وقوع پيوست و در سال جاري نيز با تمام قوا در حال پيگيري رفع مشکلات اين قشر از جامعه بوده  تا بتوانيم به طور همزمان رضايت دامداران و کشاورزان را حاصل کنيم.

وی همچنین گفت: طي جلساتي که با وزير جهاد کشاورزي داشتيم توانستيم در بحث قيمت خريد گوشت از دامداران و عشاير گام هاي مثبتي برداريم.

ضرورت توجه ویژه به بخش تولیدات لبنی

سخنگوي کمسيون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه مشترکی که با وزير کار، وزير صنعت و وزير جهاد کشاورزي داشتيم مصوب شد اداره تعاون روستايي شير را از دامدار کيلويي یک هزار و۴۰۰ تومان خریداری کند و با اين کار مانع از افت قيمت شير شود.

کاتب گفت: اداره محيط زيست، شبکه بهداشت و درمان و اداره جهاد بايد با متولی ساخت کارخانه لبنی همکاري لازم را بعمل آورده تا بتوانيم با احداث اين کارخانه شيرهای توليدی را به لبنيات تبديل کنيم.

وي اضافه کرد: اين کار شدنی است و بايد تمام تلاش خود را برای استفاده  از ظرفيت های موجود بکار گرفته و چرخه توليد را در دست گيريم.

اختصاص ۸۵ ميليارد تومان براي ساخت سيلوی ۱۰۰ هزار تنی در گرمسار

رئيس فراکسيون توليد و اشتغال مجلس شورای اسلامی با اشاره به ساخت سيلوي ۱۰۰ هزار تنی در گرمسار، گفت: در سال گذشته مبلغ ۸۵ ميليارد تومان براي ساخت این سيلو در نظر گرفتيم و خوشبختانه در حال حاضر عملياتي شده است.

کاتب افزود:  اتمام اين طرح به خوبی پيگيری شده چرا که با اتمام اين پروژه نه تنها مشکل شهرستان گرمسار بلکه کل استان حل مي شود.

وی با اشاره به شرايط کم آبی و خشکسالی شهرستان گرمسار گفت: توافقاتی صورت گرفته تا بتوانيم کانال های کشاورزی و کانال های زيردست را در طرح ملی بياوريم و از اين طريق از هدر رفت آب در اين شرايط خشکسالی و کم آبی جلوگيري کنيم.

نماينده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در پايان گفت: تحقق و عملياتی شدن تمامی موارد نيازمند پيگيری و صرف وقت مسئولان مربوطه است.

کد خبر 2917008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha