به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، کارگردانهای انگلیسی با اعتراض به ترسیم جنبههای کاپیتالیسیتی فرهنگ طبقه متوسط، گفتند باید به جای درامهای مقطعی به مسایل مردمی توجه بیشتر شود.
این نشست که برای توجه بیشتر بر سینمای لندن ترتیب داده شده بود در کنفرانس مطبوعاتی فیلم «شهر به شهر: لندن» نظرات کارگردانهای بریتانیایی را منعکس کرد.
کارگردان دیوید فار یکی از ۶ فیلمساز بریتانیایی حاضر در این پانل، گفت بریتانیا هنوز به نوعی دیوانگی حول موضوعها مبتلاست. شماری از کارگردانها بیشتر به درام های مقطعی یا رئالیسم اجتماعی معتقدند و همین صنعت را دچار محدودیت کرده است. وی گفت: ساخت فیلمهای مد روز درباره مردم مد روز که توسط مردمی مد روز ساخته می شوند، مرا واقعا دیوانه می کند.
اولین فیلم بلند این کارگردان با عنوان «پایین دستیها» درباره نبرد روانی یک زوج از طبقه متوسط با همسایههای زیر پلهایشان برای اولین بار در تورنتو به نمایش درآمد.
تام جنس فیلمساز بلژیکی که ۲۰ سال است در لندن به کار فیلمسازی مشغول است نیز گفت فیلمهای کافی درباره طبقه متوسط ساخته نمیشود. او از کارگردانهایی مثل اندرو هی و جونا هوگ برای توجه به این جنبه از زندگی بریتانیایی تقدیر کرد و گفت: شمار طبقه متوسط خیلی بیشتر از طبقه کارگر، تبهکارها یا فروشندگان مواد مخدر است.
مایکل کیتون -جونز که با درامی کم بودجه با عنوان «ترانه شهری» درباره یک دختر آشفته که یاد میگیرد از انرژیاش در آوازخوانی استفاده کند گفت: طبقه متوسط حرف زیادی برای گفتن در صنعت فیلم دارند.
فیلمساز دیگر این نشست الین کنستانتین بود که با فیلمش «روح شمالی» در این جشنواره شرکت کرده بود. فیلم او درباره موسیقی مردمی بریتانیا بود و این فیلمساز معتقد بود صنعت فیلم بریتانیا رابطه ضعیفی با بازار آمریکا دارد. وی گفت با داشتن زبانی مشترک باید بیشتر به این رابطه توجه کرد.
در نهایت، این پنل به بحران املاک لندن پرداخت. دیوید فار فاصله بین ثروتمند و فقیر را «به طور خارقالعادهای زیاد» خواند و گفت مانند تمام شهرهایی که هنر در آنها منفجر میشود، پول به سرعت حرکت میکند. کیتون-جونز هم گفت بهترین نکته لندن این است که ثروتمند و فقیر کنار هم زندگی میکنند و صنعت فیلم باید تلاش بیشتری برای نشان دادن این حقیقت روی پرده بزرگ انجام دهد.
نظر شما