۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۵:۴۷

رئیس انجمن پزشکی هسته ای ایران خبرداد:

فعالیت ۱۵۰ مرکز پزشکی هسته‌ای/ ارائه پیشنهاداتی به کمیسیون«برجام»

فعالیت ۱۵۰ مرکز پزشکی هسته‌ای/ ارائه پیشنهاداتی به کمیسیون«برجام»

همدان- رئیس انجمن پزشکی هسته ای ایران گفت: هم اکنون ۱۵۰مرکز پزشکی هسته ای در کشور و سه متخصص پزشکی هسته ای در همدان فعالیت می کنند که امیدواریم پزشکی هسته ای در همدان توسعه بیشتری پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن ساغری ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح نوزدهمین کنگره پزشکی هسته ای کشور و سی و دومین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای هسته ای در همدان با بیان اینکه نوزدهمین کنگره پزشکی هسته ای در شهر همدان که مهد تمدن ایران است، برگزار شد، اظهار داشت: این نشست علمی با همت علوم پزشکی همدان و انجمن علمی پزشکی هسته ای همدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دومین همایش پزشکی هسته ای در همدان است، عنوان کرد: حدود ۲۴ سال پیش همایش دو روزه پزشکی هسته ای در شهر همدان برگزار شد اما در آن زمان دانشگاه علوم پزشکی همدان محدودیت هایی داشت ولی در این دو دهه دانشگاه علوم پزشکی همدان پیشرفت خوبی داشته و توسعه پیدا کرده است.

رئیس انجمن پزشکی هسته ای ایران با عنوان اینکه در آن زمان همدان پزشکی هسته ای نداشت، بیان کرد: هم اکنون سه مرکز پزشکی هسته ای و سه متخصص پزشکی هسته ای در همدان فعالیت می کنند که امیدواریم پزشکی هسته ای در همدان توسعه بیشتری پیدا کند.

ساغری هدف از برگزاری این همایش را آشنایی همکاران پزشک و علاقمندان این رشته با روش های تشخیصی و درمانی و ارائه پژوهش های جدید در رشته پزشکی هسته ای، بروز کردن اطلاعات پزشکان هسته و در نهایت کمک به ارتقا سلامت در جامعه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه پس از گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی به رغم مشکلات در کشور پزشکی هسته ای از رشد چشمگیری برخوردار بوده است، اظهار داشت: نتیجه این اقدام تربیت ۲۰۰ متخصص و تاسیس ۱۵۰ مرکز پزشکی هسته ای، تربیت صدها دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد، آموزش به دستیاران سایر رشته های پزشکی و آشنایی همکاران پزشک با کاربردهای تشخیصی و درمانی این رشته در کشور و ارائه خدمات به میلیون ها هم وطن و کارهای پژوهشی و غیره است.

رئیس انجمن پزشکی هسته ای ایران با بیان اینکه در بدو انقلاب تعداد مراکز پزشکی هسته ای از تعداد انگشتان یک دست تجاوز نمی کرد و متخصص و رشته تخصصی مدونی در کشور نداشتیم، بیان کرد: به همت همکاران گروه پزشکی هسته ای تاسیس و از سال ۶۲ دستیار پزشکی هسته ای را پذیرش کردیم.

محسن ساغری با بیان اینکه هم اکنون چهار مرکز آموزشی در این رشته درکشور وجود دارد، عنوان کرد: رشته پزشکی مصداق بارز استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است و یکی از رشته های نو پای پزشکی است.

وی با بیان اینکه رشته پزشکی هسته ای با توجه به وابسته بودن به پرتو داروها رشته ای پر هزینه است، بیان کرد: از این رو همکاران پزشکی هسته ای با چالش های زیادی روبرو هستند کمااینکه تعرفه این رشته که در طول سالیان اخیر رشدی نداشته و با توجه به این شرایط ادامه کار مراکز با چالش هایی مواجه است.

رئیس انجمن پزشکی هسته ای ایران با بیان اینکه به علت افزایش بیش از حد قیمت ها در یک سال اخیر بسیاری از مراکز برای تهیه خرید قطعات یدکی و خرید تجهیزات جدید با مشکلات جدی روبرو هستند، عنوان کرد: برای ادامه کار این مراکز و جلوگیری از تعطیلی انتظار دارند از دولت که توجه بیشتری شود.

ساغری با بیان اینکه برای رفع مشکلات پزشکی هسته ای اقداماتی از سوی انجمن پزشکی هسته ای انجام شده است، عنوان کرد: پس از دو دهه تلاش سه دستگاه پت اسکن در کشور نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته و امید داریم مراکز جدید دیگری افتتاح شود تا بیماران برای انجام پت اسکن مجبور به خروج از کشور نباشند.

وی با بیان اینکه با توجه به مذاکرات طولانی و فشرده نمایندگان ایران با اعضای پنج به علاوه یک امید می رود گشایش بزرگی در رشته پزشکی هسته ای ایجاد شود، عنوان کرد: در این زمینه پیشنهاداتی به کمیسیون برجام داده شده است.

کد خبر 2917366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • شاکی ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
      0 0
      عالی