به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، دكتر علي جمعه مفتي مصر اظهار داشت: در غرب شيوه آموزش به گونه اي است كه از همان ابتداي طفوليت كودك را با شيوه فكري خاصي آشنا مي كنند و به منظور كريه نشان دادن اسلام به آموزشهاي غير صحيح از اين دين مي پردازند و اين گونه كاريكاتورهاي اهانت آميز به اديان الهي شكل مي گيرد. براي رفع اين قضيه بايد شيوه هاي آموزش به كودكان غربي تغيير كند.
مفتي مصر در گفتگوي خبري با نسيج يادآور شد: اتحاديه اروپا و آمريكا بايد جايگاه خود را مقابل قانون "عدم اهانت به اديان" از سوي سازمان ملل متحد بازنگري كنند. زيرا اين قانون به دنبال رأي گيري از بيش از 100 كشور به منظور سازش و مصالحه انجام شده است كه اتحاديه اروپا و آمريكا با آن موافقت نكردند.
وي افزود: آزادي بيان به معني اهانت به ديگران نيست و مجددا از اتحاديه اروپا خواستار بررسي جايگاهش در خصوص مصوبه مذكور شد.
وي معتقد است كه تنها با اين وسيله مي توان به ياري و حمايت از رسول خدا(ص) و ديگر اديان الهي پرداخت و اين قانون براي امت اسلامي و مسلمانان بهتر است.
در اين گفتگوي خبري عمرو خالد مبلغ اسلام تصريح كرد: فتنه هاي بي شماري ميان به تفاهم رسيدن كشورهاي اسلامي و غير اسلامي وجود دارد كه بايد همه آنها را از پيش رو برداشت زيرا به عدم اتحاد و گفتگو مي انجامد.
عمرو خالد گفت: اينك كشورهاي اروپايي نيز خواستار گفتگو و شناخت جهاني حضرت محمد(ص) بوده و مي خواهند به انتشار اخلاق و اوصاف و خصايل وي بپردازند.
نظر شما