به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه جشنواره تئاتر اصفهان حضور پر رنگ هنرمندان نمایش اصفهان جلب توجه می کرد که در میان آنها بسیاری از چهرههای جوان و تازهکار نوید حضور نسلی نو در تئاتر اصفهان و امید به پیشرفت بیشتر در این عرصه را میداد.
در بخشی از این مراسم یکی از هنرمندان تئاتر که برای اعلام جوایز برترینها به روی صحنه آمده بود خطاب به تئاتریها گفت که با صدای بلند درخواستهای خود از مسئولان را اعلام کنند و فراموش نکنند که مسئولان برای خدمت به آنها به این سمت رسیده اند که این صحبت وی تشویق زیاد اهالی تئاتر اصفهان را در پی داشت.
انتقاد سرپرست بنیاد شهید اصفهان
در پی این انتقاد عبدالله کریمی حارث آبادی، سرپرست بنیاد شهید اصفهان، که خود از اهالی تئاتر است برای اعلام خبری در ارتباط با تئاتر به روی صحنه آمد و به شیوه بیان برخی صحبتهای منتقدانه و رفتارها در این جشنواره اعتراض کرد و بیان داشت: هنر زاییده ایمان هر انسان است و ایمان هنرمند از دیگر افراد جامعه باید برتر باشد و بر این اساس به هر نوعی صحبت کردن شایسته شأن هنرمندان نیست.
در این میان واکنش جالب، حجتالاسلام ارزانی، مدیرکل ارشاد اصفهان به لحن بیان هنرمند نخست و اعتراض سرپرست بنیاد شهید لحظات جذابی را رقم زد و جو سنگین حاصل از این واکنش ها را شکست.
مدیرکل ارشاد برای دومین بار در پشت تریبون قرار گرفت و در این زمینه اظهار داشت: از هنرمندان تئاتر برای این احساس دوستی و انتقادهای مناسب تشکر می کنم؛ من قطعا از این انتقاد ناراحت نشدم چراکه مشکلات تئاتر از دغدغههای دوستان است.
وی افزود: استاندار اصفهان بر این امر تاکید کرده اند که اصفهان باید در هنر حرفی برای گفتن داشته باشد و از دیدگاه من هنر نخست ما تئاتر است و بر این اساس وظیفه من است که خدمتگزار دوستان باشم.
خبرهای خوب برای اهالی تئاتر و نوید عدم کاندیداتوری برای نمایندگی مجلس
ارزانی تاکید کرد: این موضوع را از ته قلب می گویم چرا که امسال قصد نمایندگی مجلس را ندارم که این مطلب وی خنده حضار را در پی داشت.
وی اضافه کرد: اگر سال بعد در این سمت باقی بودم خبرهای خوبی برای اهالی تئاتر خواهم داشت.
مدیر کل ارشاد اصفهان در بخش اول سخنانش بیان داشت سعی در رفع مشکلات تئاتر دارم اما با توجه به اطمینان نداشتن در زمینه تامین بودجه قولی نمی دهم چراکه سال آینده باید همین جا جوابگوی اعتراض شما باشم.
از جمله بخشهای این مراسم اجرای دو هنرمند به نام تئاتر اما به شکل نمایشنامهخوانی دو نفره بود که با توجه به بیان ناشیوای اجراکنندگان برای حضار بسیار خستهکننده بود و بسیاری از آنها سالن را ترک و همههای در سالن ایجاد شده بود و تا آخر اجرا نیز حضار چند بار با دست زدن خواستار تمام کردن این بخش از مراسم شدند.
دکور امسال مراسم نیز برخلاف سال های گذشته به گفته بسیاری از هنرمندان جذاب نبود و در گوشه های مختلف صحنه لباسهای مختلفی قرار گرفته بود که شاید کنایه از نادیده گرفته شدن صحنه، لباس و دکور در اغلب تئاترهای اصفهان و اهمیت آن در اجرای یک تئاتر موفق بود.
به گفته بسیاری از هنرمندان جشنواره امسال شور و شوق سال گذشته را نداشت و به نظر میرسد برای برنامه اختتامیه برنامه ریزی مناسب و مفرحی تدارک دیده نشده بود.
نظر شما