به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر برائی نژاد در جمع خبرنگاران درباره تمهیدات پیش بینی شده برای عرضه و ذبح دام در عید قربان اظهارداشت: ما با همکاری جهاد تهران و شهرداری های سطح استان ۷۲ مرکز عرضه و قربانگاه دام را راه اندازی کرده ایم که این مراکز شرایط نسبتا قابل قبولی دارد.
رئیس دامپزشکی استان تهران گفت: در مراکز یاد شده خدماتی مانند عرضه و ذبح دام، نظارت های بهداشتی و شرعی به صورت رایگان به مردم ارائه می شود.
برائی نژاد با بیان اینکه تمام تلاش ما و همکاران این است که خدمات لازم را در اسرع وقت به مردم ارائه کنیم گفت: هدف دامپزشکی کاهش احتمال انتقال آلودگی ها و مخاطرات بهداشتی است.
وی با اشاره به اینکه حدود ۴۴۰ نفر نیروی دامپزشکی در سطح استان تهران مشغول فعالیت و نظارت بر عرضه و ذبح هستند، افزود: سال گذشته حدود ۵۰ هزار رأس دام در این مراکز عرضه شد و پیش بینی ما این است که امسال حدود ۲۰ درصد افزایش ظرفیت در این زمینه داشته باشیم.
بر اساس این گزارش مسئولان سازمان دامپزشکی کشور و همچنین دامپزشکی استان تهران صبح امروز از دو مرکز عرضه و ذبح دام در بزرگراه حکیم، جنب بازار سنگ تهران و بلوار فرحزادی بازدید کردند.
مشاهده های میدانی خبرنگار مهر حاکی از این است که مرکز عرضه دام واقع در بلوار فرحزادی شرایط مطلوب و مناسبی دارد اما مرکز واقع شده در بزرگراه حکیم با بی نظمی ها و ازدحام جمعیت مواجه شده و مردم رضایت کافی از ارائه خدمات ندارند.
مسئولان دامپزشکی درباره بی نظمی های ایجاد شده در این مرکز که با کمبود قصاب هم مواجه است، اظهارداشتند: پشتیبانی لازم و تامین تدارکات برعهده شهرداری بوده و ما به مسئولان مربوطه پیشنهاد کرده بودیم برای منطقه ۵ باید سه جایگاه عرضه بهداشتی را در نظر بگیرند اما آنان به دلیل تنگنای مالی موفق به اجرای این امر نشدند؛ ضمن اینکه شهرداری برای پوشش ۱۷ مرکز عرضه ۳ میلیارد تومان هزینه کرده است.
بر اساس این گزارش عرضه دام در مرکز واقع شده در بزرگراه حکیم با قیمت ۱۲ تا ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان و در جایگاه فرحزادی با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان انجام می شود.
پیش از این علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی به مهر گفته است: قیمت دام زنده برای عید قربان بین ۱۲ هزار تا حداکثر ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود.
نظر شما