مهدی قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه متاسفانه کودکان مسلمان در بین فیلم های دنیا جایگاهی ندارند، عنوان داشت: موارد مختلفی مانند سیاسی کاری و باندبازی بر دنیای فیلمسازی حاکم بوده که تمام این موارد از جمله ضعف های فیلمسازی است.
قاسمی افزود: حمایت نکردن مسئولان فرهنگی کشور و مدیران ارشاد از فیلمسازی از دیگر مشکلات پیش روی فیلمسازان بوده، به طوریکه بیشتر فیلم هایی که ساخته می شود از هزینه شخصی فرد است.
وی اوضاع سینمای نوجوان کشور را تاسف بار عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه در این سرزمین تهیه کننده فیلم کودک ونوجوان، کارگردان فیلم و حتی خود فیلم را حمایت نمی کنند.
کارگردان اصفهانی با تاکید براینکه دولت باید بخشی از بودجه های فیلمسازی را برای حمایت از فیلم کودک و نوجوان قرار دهد، بیان کرد: برخی فیلم های تاریخی به عنوان فیلم فاخر، بودجه یک سال کشور را به خود اختصاص دهد البته فیلم هایی مانند «محمد رسول الله» از ارزش بالایی برخوردارهستند و جزو کارهای فاخر به شمار می روند.
قاسمی بیان داشت: دولت باید در فیلم کودک و نوجوان سرمایه گذاری کند تا شاهد ارائه آثار نو و فاخر در حوزه کودک و نوجوان باشیم.
وی برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان را اتفاقی مهم و باارزش دانست و اظهار کرد: المپیاد فیلمسازی باید تقویت شود چراکه نوجوانان با ساخت فیلم دغدغه ها و مشکلات خود را به تصویر می کشند و در فضایی سالم و پویا به رقابت با یکدیگر می پردازند.
این کارگردان اصفهانی در مورد تفکیک جشنواره فیلم کودک ونوجوان بیان داشت: جدا شدن این دو حوزه کاری هزینه بر بود در حالیکه نام کودک با نوجوان عجین است.
نظر شما