وي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر ، با بيان اين مطلب ، افزود : در برنامه هاي توسعه اقتصادي كمتر به توسعه فرهنگي توجه مي شود و اين مساله در آينده اي نه چندان دور براي كشور ما خسارت هايي را به دنبال دارد .
قاسم زاده درادامه تصريح كرد : دولت ما اشتباه استراتژيكي مرتكب مي شود ، اگر واقعا به حوزه فرهنگي دقيق شويم ، متوجه مي شويم كه حساسيت بحث هاي فرهنگي چقدر زياد است و مسائل اين حوزه ، از چنان اهميتي برخوردار است كه مستقيما با افكار و انديشه مردم و جامعه سر و كار دارد .
وي تصريح كرد : ما هميشه به راحتي از كنار مسائل فرهنگي مي گذريم و فرهنگ ، به معني محدود آن يعني مسئوليت افكار جامعه كه از طريق كتاب ، نشريات و رسانه ها صورت مي گيرد كه از اهميت بالايي برخوردار است .
نايب رئيس كميسيون فرهنگي در ادامه افزود : مديريت فرهنگي به مراتب سخت ترازمديريت اموراقتصادي كشور است ولي متاسفانه دست اندركاران ما كه بايد از نظر فكري و اعتباري غني باشند ، هميشه دغدغه هاي مالي دارند و نويسندگان و اهل قلم ما هم يكي از اين بخشها هستند .
وي در ادامه افزود : اگر نويسندگان دغدغه هاي مالي داشته باشند جريان هاي فرهنگي كشور ناكام مي ماند و اين واقعيتي است كه مجموعه نظام كمتر به آن عنايت دارد و اگر ما مجموعه افكار مردم را نسبت به اين مساله روشن كنيم اداره اين جامعه خيلي آسان خواهد بود ، و قبولاندن اين موضع به مردم كه با محدوديت منابع روبرو هستيم براي مردم بسيار راحت خواهد بود .
قاسم زاده در پايان به مهر ، گفت : مردم به راحتي مي توانند با محدويت ها كنار بيايند ، به شرطي كه امور فرهنگي جامعه را پررنگ تر ببينيم . متاسفانه به " جامعه دانايي محور" كمتر توجه مي شود و اگر محور جامعه دانايي باشد ، سنگيني بودجه بايد در بخشهاي فرهنگي بيشتر باشد .
نظر شما