۳۰ بهمن ۱۳۸۴، ۱۵:۱۸

/ اختصاصي "مهر" /

توجه به توريسم شكار درآمد ارزي زيادي عايد كشور مي كند/ تنها 300 شكارچي هر سال وارد ايران مي شوند

توجه به توريسم شكار درآمد ارزي زيادي عايد كشور مي كند/ تنها 300 شكارچي هر سال وارد ايران مي شوند

كارشناس توريسم با اشاره به عدم توجه به توريسم شكار در كشور گفت: برنامه ريزي و اقدامات لازم به منظور جذب توريست شكار مي تواند درآمد ارزي زيادي ايجاد كند.

اسرافيل شفيع زاده  در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: فعاليتهاي شكار در دنيا در سطح بسيار بالايي از نظر اقتصادي قرار دارد و در كشورهاي پيشرفته مانند كانادا و اسپانيا با هدف صيانت از محيط زيست و همچنين تضمين تداوم حيات وحش ، برنامه هاي جامعي صورت مي گيرد. در صورتي كه ايران تاكنون در اين زمينه اقدامات مناسبي انجام نداده است.

استاد دانشگاه علامه طباطبايي خاطر نشان كرد: با توجه به گونه هاي نادر حيواني كه در كشور وجود دارد اما تاكنون سازمان محيط زيست و ميراث فرهنگي و گردشگري در زمينه جذب توريست شكار و كسب درآمد ارزي ناشي از اين امر برنامه ريزي درستي صورت نداده اند. به طوري كه همواره محدوديتهاي براي دادن مجوز شكار بين المللي همچنان ادامه دارد.

كارشناس توريسم ، فصل شكار را نيمه دوم سال دانست و تاكيد كرد: زمان مناسب براي شكار گراز از مرداد تا 15 اسفند و شكار بز نيز از آبان تا اسفند است. بنابراين مي توان دراين ايام با ارايه مجوز به توريستها براي شكار در مناطق مختلف كشور زمينه جذب گردشگران به ايران را فراهم كرد.

مدير شركت ياسمين پارسه با اشاره به اينكه در طول سال تنها 300 مجوز به شكارچيان بين المللي داده مي شود ، گفت: البته با توجه به محدوديتهايي كه براي توريستهاي شكار وجود دارد فقط 25 در صد آنها موفق به شكار مي شوند. همچنين در كل كشور 8 شركت در زمينه جذب توريست شكار فعاليت مي كنند كه اين شركت يكي از آنها است اما هيج حمايتي از سوي دولت و سازمان محيط زيست و ميراث فرهنگي صورت نمي گيرد.

شفيع زاده افزود: گردشگراني كه به منظور شكار وارد كشور مي شوند لطمه اي به محيط زيست وارد نمي كنند.

 

کد خبر 292627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha