۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۰۹

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان:

خلأ علم و فناوری در برنامه‌ ششم توسعه احساس می‌شود

خلأ علم و فناوری در برنامه‌ ششم توسعه احساس می‌شود

اصفهان - رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان گفت: در بخش موضوعات خاص برنامه ششم توسعه خلأ موضوع مهمی همچون علم و فناوری احساس می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی کشمیری پیش از ظهر دوشنبه در نشستی با شهین‌دخت ملاوردی معاون امور زنان ریاست جمهوری اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه بخشی به عنوان «موضوع خاص» شامل مواردی همچون پرداختن به مقوله آب در نظر گرفته شده اما جایگاه علم و فناوری در این برنامه نادیده گرفته شده است.

وی با بیان اینکه باید مقام حرف به عمل تبدیل شود، افزود: مهم‌ترین چالشی که من با وزیر علوم نیز در میان گذاشتم این است که مقام حرف باید به عمل تبدیل شود چرا که جایگاه بخش‌های دانش بنیان در مقام حرف همیشه در صدر و  در مقام عمل در ذیل مابقی سازمان ها قرار دارد و این دوگانگی شرایط توصیفی و عملی ما را با مشکل مواجه ساخته است.

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: بودجه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری به عنوان حوزه فناوری وزارت علوم یک درصد بودجه این وزارتخانه و بودجه وزارت علوم دو درصد بودجه کشور است.

بودجه شهرک علمی تحقیقایت اصفهان یک پنجم مراکز پژوهشی رده متوسط است

وی ادامه داد: بودجه شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به عنوان مجموعه‌ای دارای دستاوردهای توسعه فناوری، توسعه و اشتغال یک سوم تا یک پنجم یکی از مراکز پژوهشی رده متوسط وزارت علوم است و این موضوع نشانه این است که این حوزه باید به شدت مورد تقویت قرار گیرد.

کشمیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «رسالت» ماموریت و اولویت نخست شما بانوان است اما تصور می‌کنم محدود کردن این رسالت به مراکز تک جنسیتی مانند مراکز رشد بانوان صحیح نیست و توصیه می‌کنم تا شما از شرکت‌ها و کارآفرینان بانوان، مستقل از اینکه در پارک اختصاصی خود یا در مراکزی دیگر باشند، حمایت کنید.

وی با بیان اینکه تعامل و هم‌نشینی و همکاری رکن اصلی رشد و توسعه است، تاکید کرد: بر این اساس اگر فعالیت شما محدود به پارک‌هایی با مدیریت بانوان شود از نظر عملیاتی این کار صحیح نیست چراکه مدیر یک شرکت در هر برهه زمانی امکان تغییر از آقا به خانم یا برعکس را دارد.

رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تاکید کرد: بنابراین باید به سمتی برویم که بانوان کارآفرین و کارآفرینان خانم مورد حمایت ویژه قرار گیرند و اگر این امر در اولویت باشد، قابل حصول تر است.

تفاهم‌نامه‌های امور بانوان برای حمایت از اشتغالزایی فارغ‌التحصیلان خانم است

شهین دخت ملاوردی نیز در ادامه در ارتباط با این سخنان کشمیری اظهار داشت: ما به هیچ عنوان قصد تفکیک جنسیتی نداریم و سیاست های شکست خورده در جامعه را زنده نمی کنیم.

وی تاکید کرد: تفاهم نامه ما خاص حمایت و تسهیل شرایط برای بانوان و دختران فارغ التحصل دانشگاهی است تا خلاقیت خود را در زمینه تشکیل شرکت‌های دانش بنیان به کار بگیرند و مرکزی برای آغاز این فعالیت های بانوان باشد و البته برای آقایان نیز هر جا مورد نیاز بوده در جامعه توجهات لازم در این زمینه مبذول شده است.

کد خبر 2926803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha