به گزارش خبرگزاری مهر، شب گذشته ۷ مهرماه تماشاخانه باران میزبان حسین علیزاده و لوریس چکناواریان دو هنرمند عرصه موسیقی ایران بود و دو نمایش «وانیک» و «آتن مسکو» به این دو هنرمند تقدیم شدند.
سهراب سلیمی کارگردان نمایش «وانیک» بعد از اجرای این اثر نمایشی گفت: امشب هنرمندان بزرگی در این سالن حضور دارند و من با احترام به همه این عزیزان، اجرای امشب را به یار همیشگی و وفادارم حسین علیزاده تقدیم می کنم.
حسین علیزاده نیز بعد از تماشای این نمایش بیان کرد: بسیار تحت تاثیر این نمایش قرار گرفتم، با تخیل جاری در این نمایش و به کمک اجرای خوب بازیگران فراموش می کنید که روی صندلی نشسته اید و نمایش می بینید. این نمایش واقعیت تلخی است که کم و بیش در زندگی افراد تجربه شده است.
وی افزود: موضوع این نمایش خیلی آشناست به خصوص برای جامعه ایران که همه چیز در ظاهر می گذرد. خوشحالم که در این وانفسای تئاتر هنوز آثاری نظیر «وانیک» روی صحنه می روند. تئاتری که تنها با عشق ادامه حیات می دهد.
این هنرمند موسیقی در پایان گفت: سهراب سلیمی هنرمند عزیز و دوست قدیمی من است که من به عشق و شرف او قسم می خورم.
در میان تماشاگران شب گذشته این نمایش میتوان به حضور هنرمندانی همچون رویا افشار، محمد رحمانیان، بهرام ابراهیمی، بهناز جعفری، سیاوش طهمورث، آزاده انصاری، جهانبخش سلطانی، عباس جهانگیریان و ... اشاره کرد.
مدیرکل هنرهای نمایشی تمامی هنرمندان و مدیران را به دیدن «دریادلان» تشویق کرد
نمایش «دریادلان» که شب گذشته ۷ مهرماه میزبان مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی و مهرداد رایانی مخصوص مدیر امور بین الملل اداره کل هنرهای نمایشی بود با ادای احترام به هما روستا به پایان رسید.
در پایان اجرا به جای برگزاری رورانس گروه نمایش با آوردن عکس هنرمند فقید هما روستا به پاس قدردانی از یک عمر فعالیت وی با همراهی تماشاگران به این هنرمند ادای احترام کرده و عکس وی را گلباران کردند.
در پایان اجرا مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی گفت: این نمایش کار خوب گروه کارگاه تئاتر ایران است و من شاهد بالغ شدن اثر از زمان تمرین های نمایش تاکنون بوده ام. گروه نمایش خیلی خوب کار می کنند و توانسته اند با ایجاد جلوه های تصویری زیبا تاثیرگذاری نمایش را ارتقا ببخشند.
مدیرکل هنرهای نمایشی در خصوص دوران دفاع مقدس گفت: واقعیت این است که دوران جنگ ما سرشار از این لحظات ناب و ویژه و بی نظیر است. برای رزمنده و جوانان ما جنگ فرصتی برای نشان دادن ایثار و نوع دوستی و فداکاری بود که البته این ویژگی ها در دنیای معاصر بسیار اندک و کمیاب هستند. اگر گروه های نمایشی بتوانند این لحظات ناب را کشف و درک کنند و به خوبی بتوانند آنها را به تصویر بکشند، می توانند در این روزگار که گم شده اش همین اخلاقیات والای انسانی است الگوی بسیار خوبی باشند.
مهدی شفیعی در ادامه بلوغ نمایش «دریادلان» را از زمان تمرین تاکنون مناسب برشمرد و گفت: در نمایش «دریادلان» به لحاظ اجرایی از تکنیک فیزیکال تئاتر و کروگرافی تاثیرگذاری استفاده شده است. به هرحال می دانیم وقتی به سوی این تکنیک ها در تئاتر می رویم خواه ناخواه به خاطر حذف اتفاقات کلمه محور مجبور به نشان دادن کلیات می شویم و مجبور هستیم بخش هایی از مفهوم نمایش را با تکنیک های کروگرافی بزرگنمایی کنیم اما با این وجود گروه توانسته از عارضه جدی کلیشه بودن خارج شود.
مهرداد رایانی مخصوص نیز که میهمان گروه نمایشی «دریادلان» بود درباره این اجرا گفت: این نمایش با نگاه و رویکردی احساسی به صحنه می رود و همین امر باعث شده است نظر ها در جامعه به موضوع شهدای غواص جلب شود. به همیت جهت به نظرم این اثر، نمایش موفقی است. این نمایش از این حیث که یک نگاه بیرونی و محیطی را دنبال می کند قابل ارزش است.
این استاد دانشگاه افزود: نمایش «دریادلان» چند صحنه بسیار زیبا داشت و من امیدوارم این گروه بتواند این روند را ادامه دهد.
این نویسنده و کارگردان تئاتر در پایان نمایش «دریادلان» را در جذب مخاطب بسیار موفق دانست و گفت: چون نمایش با طراحی خوب و زحمت زیاد اجرا می شود سعی می کند از روند تئاترهای تشریفاتی و کلیشه و شعاری فاصله بگیرد و بیشتر بر نگاه زیباشناسانه تاکید داشته باشد.
نظر شما