سيد محمد قاسم حسيني در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر" ، گفت: اين لايحه اواخر دولت گذشته به مجلس ارسال شد كه دولت جديد قصد داشت براي كنترل نقدينگي در ماههاي پايان سال ، آنرا در صورت امكان از مجلس پس بگيرد كه اين طور نشد.
وي افزود: لايحه 4 ميليارد دلاري نوسازي مدارس با تصويب در كميسيون هاي اجتماعي و برنامه و بودجه، هم اكنون براي تصويب در صحن علني مجلس آماده است.
حسيني به آخرين سرنوشت لايحه صندوق "مهررضا" در مجلس اشاره كرد و گفت: اين لايحه به صورت عادي در كميسيون هاي مجلس بررسي مي شود.
وي ماهيت صندوق مهر رضا (ع) و منابع پيش بيني شده در آن را دو اختلاف دولت و مجلس در اين خصوص دانست و گفت: نام اين صندوق به هيچ وجه تغيير نخواهد كرد.
معاون پارلماني سازمان مديريت و برنامه ريزي توضيح داد: دولت طوري اين لايحه را تصويب كرده بود كه صندوق مهر رضا(ع)، صندوقي غير دولتي باشد و توسط هيات امنا اداره شود ولي كميسيون هاي مجلس تصويب كردند كه اين صندوق دولتي اداره گردد.
به گفته وي، در اين لايحه پيش بيني شده بود كه 30 درصد از منابع آن از حساب ذخيره ارزي تامين شود كه ابتدا كميسيون اجتماعي مجلس تصويب كرد كه 20 درصد منابع آن ارزي و 10 درصد ريالي تامين شود كه كميسيون برنامه و بودجه نيز با مخالفت با اين موضوع، مقرر كرد كه هزار منيليارد تومان از درآمدهاي شركت ملي نفت به اين حساب واريز شود.
حسيني اعلام كرد: علي رغم اين تغيير، باز هم سازمان مديريت و برنامه ريزي اماده بود در صحن علني مجلس از اين لايحه دفاع كند كه سلب فوريت شد. يعني بار ديگر بازگشت به كميسيون و بار فوريتي لايحه نيز افتاد.
معاون سازمان مديريت و برنامه ريزي گفت: در زمان تقديم لايحه فوق به مجلس معتقد بوديم كه قبل از عيد امسال اين لايحه در صحن علني مطرح و تصويب شود ولي با توجه به بودجه سال 1385 و خدمات مديريت كشوري بعيد به نظر مي رسد تا پايان امسال بار ديگر به صحن علني بيايد.
وي افزود: احتمالا اين لايحه در فروردين سال 1385 با تصويب در مجلس و تاييد شوراي نگهبان اجرايي خواهد شد.
نظر شما