به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اسکاش صبح یکشنبه در نشست آموزشی سازماندهی و برنامه عملیاتی اضطراری روابط عمومی بحران با اشاره به مقوله جدید و نگران کننده اجتماعات انبوه در ایجاد بحرانها، گفت: اجتماعات انبوه یکی از مهم ترین مسائلی است که مدیران جمعیت هلال احمر به عنوان مسئولان نهادی که در شرایط اضطراری ایفای نقش می کند، باید ساز و کار مشخصی برای پاسخ به سوانح احتمالی مربوط به آن در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: در واقع این موضوع عوارض و سوانح خاص خود را به بار میآورد و نمونه آن را در حادثه اخیر در منطقه منا شاهد بودیم.
اسکاش با ابراز تاسف و همدردی با بازماندگان فاجعه منا، تصریح کرد: مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر که به عنوان ارائه دهنده خدمات درمانی در عتبات و سرزمین وحی شناخته می شود، باید با برنامه ریزی دقیق، سامانه پیش بیمارستانی خود را برای پاسخ به سوانح احتمالی در اجتماعات انبوه که به مناسبت های مختلف برگزار می شود، تقویت کند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان نیز در این نشست، با تاکید بر لزوم تقویت نشستهای آموزشی در جمعیت هلال احمر، گفت: ارائه آموزشهای تخصصی و خلاقانه، اعضای هلال احمر را برای گام برداشتن در راستای اهداف این جمعیت یاری میکند.
محسن مومنی افزود: نقش روابط عمومی ها در مدیریت بحران دارای اهمیت بسیاری است و این موضوع باعث میشود تا ارائه آموزشهای تخصصی در این حوزه ضروریتر به نظر برسد.
مومنی با اشاره به پیشگیری و پیشبینی، آموزش و برنامهریزی و کنترل وظایف بعد از حادثه به عنوان ارکان مدیریت بحران به حساب میآیند، تصریح کرد: در تمام این ارکان، روابط عمومیها نقش ارزنده و مهمی ایفا می کنند و به نوعی درگیر هستند.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ارتباطات گسترده باعث شده کوچکترین اشتباه، به بزرگترین بحران تبدیل شود و این موضوع نباید از دید روابط عمومی ها پنهان بماند.
نظر شما