۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۲۰:۰۷

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با دستیار ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد:

بحث مدارس ایمن را در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان ملل مطرح کنید

 بحث مدارس ایمن را در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان ملل مطرح کنید

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که هر موضوعی در اجلاس سران کشورهای سازمان ملل مطرح می شود مبنای عمل کشور ها قرار می گیرد گفت: در اجلاس سران کشور های سازمان ملل، بحث مدارس ایمن را مطرح کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیش از ظهر امروز علی اصغر فانی در دیدار با وال استروم دستیار ویژه دبیرکل سازمان ملل که در حاشیه دومین نشست سران مدرسه ایمن ، که با حضور ۲۴ کشور خارجی و ۹ نهاد بین المللی در هتل پارسیان آزادی برگزار می شود، با بیان اینکه آموزش و پرورش ایران نسبت به ایمن سازی مدارسش حساس است اظهارکرد: تا کنون اقدامات قابل توجهی در این خصوص انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش بابیان این که دانش آموزان سرمایه‌های اصلی جامعه هستند، تصریح کرد:‌ در خصوص تامین جسمی و روحی دانش آموزان و آماده سازیشان برای زندگی در جامعه آینده تلاش می‌کنیم و ایجاد تخصص‌هایی برای آنکه در آینده بتوانند مشکلات جامعه را حل کنند و به عنوان منبع اقتصادی و حرفه‌ای برای کشور موثر باشند را مدنظر داریم.

وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حدود ۳۵ سال اخیر توفیقات خوبی در برقراری عدالت آموزشی، توسعه آموزش در ایران،‌ آموزش به دختران و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به دست آورده‌ایم و نوآوری‌های خوبی داشته‌ایم گفت: امید است بتوانیم این تجربیات را در اختیار سایر کشورها قرار دهیم.

فانی ادامه داد: یقینا سازمان ملل متحد می‌تواند در انتقال این تجربیات موثر باشد. اکنون نزدیک به ۱۳ میلیون دانش آموز در ۱۰۵ هزار مدرسه در سراسر کشور با حضور یک میلیون همکار فرهنگی در حال تحصیل هستند و این حجم از دانش آموزان قبل از پیروزی انقلاب به هیچ وجه وجود نداشته است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه علاوه بر ارائه خدمات تحصیلی به دانش آموزان خود، خدمات دهی به اتباع بیگانه را نیز در دستور کار داریم و دنبال می‌کنیم گفت: عده‌ قابل توجهی از دانش آموزان اتباع بیگانه از جمله عراقی‌ها و افغان‌ها در مدارس ما تحصیل می‌کنند و اکنون ۴۰۸ هزار دانش آموز اتباع داریم.

وی افزود: امسال مقام معظم رهبری دستور اکید صادر کرده‌اند که دانش آموزان افغانی را حتی اگر به صورت غیر قانونی در کشور ما اقامت دارند در مدارس بپذیریم. این فرمان باعث شد تا ۴۸ هزار دانش آموز افغانی به شمار دانش آموزان اتباع ما اضافه شود.

فانی افزود: در جمهوری اسلامی ایران دوبار در خصوص نوسازی و مقاوم سازی مدارس اتفاق بزرگ رخ داد یکی اختصاص یک درآمد نفت در زمان شهید رجایی و دیگری در  دولت هشتم که چهار ملیارد دلار به این امر اختصاص یافت و باعث شد تعداد مدارس غیر استاندارد از ۲.۳ به یک سوم کاهش یابد.

وی افزود: با رایزنی هایی که با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور انجام شده ، برنامه ای داریم تا با جذب چهار میلیارد دلار بتوانیم یک سوم مدارس ناایمن را ایمن و تجهیز کنیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: یقینا این  تجربیات و اقدامات بزرگ در خصوص نوسازی و مقاوم سازی مدارس می تواند کمک خوبی برای سایر کشورها باشد و به همین دلیل پیشنهاد می شود بحث مدارس ایمن توسط جنابعالی در اجلاس سران کشورهای عضو سازملل متحد در صحن علنی مطرح شود تا شاهد اتفاقات مهم  در خصوص ایمن سازی مدارس در جهان باشیم.

کد خبر 2932948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha