۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۹:۵۱

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه:

۲۴۰۰ امامزاده دارای مرکز فرهنگی و هنری هستند

۲۴۰۰ امامزاده دارای مرکز فرهنگی و هنری هستند

بیرجند-معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از راه اندازی مرکز فرهنگی و هنری در بیش از دو هزار و ۴۰۰ امام‌زاده کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد شرفخانی شامگاه دوشنبه در آیین افتتاحیه کنگره ملی امامزادگان با محوریت حضرت حسین بن موسی الکاظم اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی سازمان اوقاف و امور خیریه مدیریت بقاع متبرکه در سراسر کشور است.

وی بیان کرد: در حال حاضر مدیریت هشت هزار و ۵۲ بقعه متبرکه و امامزاده در سراسر کشور با این سازمان است.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه به بیانات مقام معظم رهبری در مورد تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی اشاره کرد و گفت: بعد از بیانات مقام معظم رهبری سازمان حرکت جدی را شروع کرده و چشم انداز بقاع متبرکه برای رسیدن به قطب فرهنگی را تهیه کرد.

حجت الاسلام شرفخانی با بیان اینکه برای رسیدن به قطب فرهنگی باید کارهایی در دو بعد سخت افزاری و نرم افزاری اجرا می‌شد، عنوان داشت: در بعد سخت افزاری باید زیرساخت‌ها برای رسیدن به قطب فرهنگی آماده شود.

اجرای طرح جامع برای ۱۳۰۰ امامزاده کشور

وی ادامه داد: در این راستا طرح‌های جامع عمران و آبادانی بقاع متبرکه بر اساس موقعیت جغرافیای هر منطقه تهیه شده است.

به گفته وی در سال جاری اجرای طرح جامع برای یک هزار و ۳۰۰ امامزاده در دستور کار قرار دارد.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: در بعد نرم افزاری نیز بقاع متبرکه باید به مرکز ترویج قرآن و فرهنگ اهل بیت بر اساس نیاز مخاطب و منطقه تبدیل شود.

حجت الاسلام شرفخانی از راه اندازی مرکز فرهنگی در بیش از دو هزار و ۴۰۰ امام‌زاده کشور خبر داد و افزود: تعداد حضور زائران در خود امام زادگان نشان دهنده این حرکت عظیم فرهنگی و هنری در امامزادگان است.

ثبت نام یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در طرح حفظ قرآن

وی با بیان اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور داشته باشیم، بیان کرد: در چهار سال اخیر یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در طرح حفظ قرآن ثبت نام کرده‌اند.

به گفته وی در حال حاضر در یک هزار و ۷۰۰ امامزاده نماز جماعات سه وعده را برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: علاوه بر اقدامات فرهنگی و هنری، ضرورت داشت در راستای معرفی امام زادگان، آثار و برکات امام زادگان و آثارشان در تمدن سازی اسلامی و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی باید کار علمی پژوهشی و تبلیغی انجام می‌شد.

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به اینکه در همین راستا در سال ۹۲ کنگره بین المللی امامزادگان در اصفهان برگزار شد، عنوان داشت: بعد از آن مقرر شد که شخصیت سازی امام‌زاده شاخص هر منطقه انجام شود.

۲۶۳ مقاله به دبیرخانه کنگره ملی امامزادگان رسید

وی ادامه داد: در همین راستا از سال گذشته فراخوان کنگره ملی امامزادگان با محوریت حضرت حسین بن موسی الکاظم با همکاری و تلاش مجموعه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم انجام و ۲۶۳ مقاله به دبیرخانه رسید.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری کنگره هلال بن علی خبر داد و گفت: این کنگره در یک و دو ماه آینده در استان اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 2933089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha