به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم صدیقی ظهر سه شنبه در جلسه استانی بنیاد غدیر لرستان از اقدامات صورت گرفته در بنیاد غدیر استان ابراز رضایت کرد و اظهار داشت: سطح فعالیت هایی که در ارتباط با اعتلای آموزه های امام علی (ع) و ارتباط قشرهای مختلف با ایشان در استان لرستان صورت گرفته جای شکر دارد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت الله خزعلی بیان داشت: آیت الله خزعلی آینه ولایت و اخلاص بود همچنین فقیه، خطیب، مجاهد و مفسری بزرگ بود که ایجاد بنیاد غدیر با اخلاص این شخصیت بزرگ تاسیس شد.
لزوم حفظ گفتمان انقلاب و امام(ره) در جامعه
قائم مقام بنیاد بین المللی غدیر از اعضای بنیاد غدیر استان خواست فعالیت هایی که در استان و در این بنیاد انجام می دهند را از طریق ستاد مرکزی بنیاد غدیر به استان هایی که در این زمینه فعالیت کمتری دارند ارائه دهند و خطاب به آن ها افزود: آنچه انجام داده اید حتی اگر چندین برابر شود قطره ای از حقوق اقیانوس بیکران امیرالمومنین را نتوانسته اید ادا کنید.
حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه مظلومیت های امام علی (ع) قابل جبران نیستند عنوان کرد: علامه امینی فرمود:من برای نوشتن دایره المعارف الغدیر ۳۰ سال زحمت کشیدم تا ثابت کنم علی (ع) مسلمان بوده و اول مومن، اول مجاهد، اول ایثارگر، اول الگوی جامعه و اول کسی که بعد از پیامبر مجرای وجود در عالم خلقت است.
وی با اشاره به اینکه معاویه علیه امام علی (ع) جنگ فرهنگی راه انداخت اضافه کرد: معاویه امیرالمونین را در شام به عنوان یک عنصر بی نماز و بیگانه دین معرفی کرد که این مسئله برای عصر ما یک هشدار است.
مشاور عالی رئیس قوه قضائیه و امامجمعه موقت تهران تصریح کرد: مبادا روزی دشمنان کشور گفتمان انقلاب و گفتمان امام راحل و نهضت را تغییر دهند و فضایی که برای امام علی (ع) به وجود آمد معاویه های زمان همین فضا را برای ما نیز ایجاد کنند.
ضرورت احیای امر غدیر
حجت الاسلام صدیقی نقش بنیاد بین المللی غدیر را به روز کردن امام علی (ع) دانست و گفت: همانطور که قرآن برای همه زمان ها بوده و خاص یک دوره نیست امیرالمونین نیز قرآن ناطق بوده که برای همه زمان ها جدید بوده و الگو است و روزگار نمی تواند این شخصیت بزرگ را کهنه کند.
وی با تاکید بر اینکه همه ما باید ازظرفیت امام علی (ع) و چشمه جوشان ایشان در ابعاد مختلف زندگی برداشت و استحصال کرد افزود: برای پاسخ به هر نیازی می توان از نهج البلاغه و سیره این امام بزرگ قدرت تغذیه داشته باشیم.
قائم مقام بنیاد غدیر احیای امر غدیر را امری ضروری دانست و بیان داشت: غدیر یک مسئله عرفانی، دینی، سیاسی و حکومتی بوده که ابعاد مختلف زندگی بشر در آن گنجانده شده است.
حجت الاسلام صدیقی ادامه داد: غدیر مجموعه ارزش های اسلامی و انسانی است و با توجه به اینکه تمام این ارزش ها زیر پرچم حاکمیت رشد می کند لذا لازم است از عنصر غدیر در همه بخش ها بهره برداری و استفاده کرد.
اتاق فکر نشر ابعاد مختلف زندگی امام علی(ع) در لرستان ایجاد شود
وی ترویج گفتمان غدیر را نیازمند یک جهاد مستمر دانست و عنوان کرد: اگر بخواهیم امیرالمومنین برای همیشه سخن روز ما باشد لازم است ابعاد مختلف زندگی ایشان، توصیه ها و سفارشات این امام همچنین نحوه حکومت و نامه هایی که به مسئولین نوشته اند را در عرصه های مختلف نظام نشر و گسترش دهیم.
مشاور عالی رئیس قوه قضائیه و امام جمعه موقت تهران برضرورت ایجاد یک اتاق فکر برای نشر ابعاد مختلف زندگی امام (ع) تاکید کرد و افزود: ابتکار امام جمعه روشن بین و پرتلاش خرم آباد در وارد کردن دانشگاه ها به این عرصه جای تشکر دارد.
حجت الاسلام صدیقی اظهار داشت: لازم است در بنیاد غدیر لرستان نشست های ماهیانه ای با حضور دانشگاه ها، آموزش و پرورش و سایر ارگان ها برگزار شده تا حاصل این نشست به محیط های دانش آموزی و دانشگاهی، کارگری، کارخانه ای و خانواده ها جاری شود.
وی با بیان اینکه لازم است مسئله غدیر را موازن با مسئله عاشورا پیش برد اظهار داشت: همانطور که در مسئله عاشورا همه اقشار جامعه عزداری می گیرند غدیر را نیز باید مانند واقعه کربلا مطرح کرد.
قائم مقام بنیاد غدیر افزود: از جمله ظرفیت های لرستان دادگستری آن است که در آن عناصر ولایی و فرهیخته وجود دارد لازم است از ظرفیت دادگستری هم در بنیاد غدیر استفاده کرد.
نظر شما