به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رمضان آفریدون ظهر سه شنبه در همایش راهوران نیروی انتظامی با اشاره به همکاری ارگانهای اجرایی با نیروی انتظامی در اجرای این همایش افزود: در استان زنجان ۶۰ هزار نفر همیار پلیس دارای کارت همیاری و ۷۰۰ نفر فرهنگ یار با نیروی انتظامی همکاری میکنند.
وی از کاهش تلفات جادهای بر اساس گزارش پزشکی قانونی خبر داد و گفت: این آمار در سال ۹۲، ۶۰ نفر بوده است ولی خوشبختانه اقدامات انجامشده باعث کاهش آن به ۲۹ نفر در سال ۹۳ شده است که در حدود ۳۱ تا ۳۲ درصد کاهش کشته براثر تصادفات جادهای است.
سرهنگ آفریدون با بیان اینکه مردم نقش مهمی در زمینه کاهش آمار تصادفات ای در استان زنجان داشته اند افزود: برخی تغییرات در قوانین راهنمایی و رانندگی، استفاده از تجهیزات الکترونیکی، تبلیغات و فرهنگ سازی توسط اصحاب رسانه از دیگر عوامل کاهش تصادفات است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با اشاره به آمار خسارات جانی تصادفات ۶ ماهه ابتدای سال ۹۴ گفت: متأسفانه آمار کشتههای ناشی از تصادفات جادهای در این بازه زمانی با سال گذشته مساوی بوده است ولی در بحث مصدومین این تصادفات ۱۱ درصد کاهش گزارششده است.
سرهنگ آفریدون با تأکید بر کاهش سرعت و رانندگی آرام و با حوصله افزود: تذکرات دانش آموزان به والدین در حین رانندگی از اهمیت ویژه برخوردار است چراکه عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه، استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی از عوامل مهم تصادفات شناختهشدهاند که میتواند با تذکر همیاران پلیس مانع بروز تصادفات شد.
وی موتورسواران را جزو بیشترین کشتهها در تصادفات اعلام کرد و گفت: در شش ماهه نخست سال جاری هشت نفر از موتورسواران بر اثر تصادف در استان زنجان کشته شده اند که آمار بالایی محسوب میشود و علت این امر در استفاده نکردن از کلاه ایمنی و یا استفاده از کلاههای ایمنی غیر استاندارد است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان یکی از اهداف مهم راهنمایی و رانندگی را داشتن روز بدون تخلف و تصادف عنوان کرد و افزود: همکاری ارگانهای اجرایی از قبیل شهرداری، شورای شهر، پایانهها و آموزشوپرورش باراهنمایی و رانندگی میتواند مانع تخلفات درون و برونشهری در استان بشود چون پرداختن به آموزش و فرهنگسازی در رانندگی باعث کاهش ۳۱ درصدی در تلفات در جادهها شده است.
نظر شما