به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امین صابری نیا افزود: ۵۴ نفر دیگر از حجاج بیمار نیز یا از منزل به اورژانس های بیمارستانی مراجعه کرده و یا تحت شرایط دیگری به بیمارستان منتقل شده اند و تا دیروز، ۱۴ نفر از حجاج بیمار از بیمارستان ترخیص شده اند.
وی تصریح کرد: تا زمانی که حجاج به کشور باز می گردند آمادگی پذیرش بیماران را داریم و طبق دستورالعملی که به ما اعلام شده، خدمات را ارائه می دهیم و امیدواریم که تعداد بیماران و مصدومین کاهش پیدا کند.
رئیس اورژانس کشور همچنین در خصوص مراسم آمادگی پدافند غیر عامل که روز گذشته در وزارت بهداشت برگزار شد اظهار داشت: آمادگی دانشگاه های علوم پزشکی نسبت به ادبیات مدیریت بحران در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل برای ما بسیار حائز اهمیت است که البته نیاز به آموزش های خاصی دارد.
صابری نیا افزود: سه کارگاه آموزشی به منظور مدیریت بحران در سه سطح مقدماتی، میانی و پیشرفته برای قطب های مختلف کشور در نظر گرفته ایم که در حال حاضر کارگاه های مقدماتی را برای کارشناسان بهداشت، درمان و مرکز مدیریت حوادث برگزار کرده ایم.
وی ادامه داد: در فاز اول و در کارگاه مقدماتی موضوعاتی مانند سناریو نویسی، آمادگی و ادبیات پدافند غیر عامل را تعریف کردیم و امیدوارم در فازهای بعدی به مرحله ای برسیم که در هر دانشگاه تعدادی از افراد، علم و ادبیات مدیریت بحران و پدافند غیر عامل را دارا باشند .
صابری نیا سناریو نویسی برای حوادث را شامل توانمند سازی یک دستگاه دولتی و نیز سناریوی پیشرفته که ارتباطات خود با سایر دستگاه ها را تبیین می کند دانست و گفت: هر دستگاه بر اساس مفروضات و خطرات ،سناریویی به منظور ارزیابی و مواجهه با حوادث می نویسد.
رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه در کارگاه ها بر جنبه های عملی تأکید داریم گفت: امیدوارم بر اساس کاری که انجام می دهیم و نقشه راهی که داریم در آینده ای نزدیک به سطحی از آمادگی برسیم که هر دانشگاه با توجه به حوادث و خطرات، بتواند از منابع خود به درستی استفاده کند و علاوه بر وجود برنامه مناسب، به موقع پاسخگو باشد.
نظر شما