۲۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۵

مدیرکل تعزیرات جکومتی کرمانشاه در گفتگو با مهر خبر داد:

اجرای طرح پرداخت اینترنتی جرایم پرونده‌های صنفی در استان کرمانشاه

اجرای طرح پرداخت اینترنتی جرایم پرونده‌های صنفی در استان کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، از اجرای «طرح پرداخت اینترنتی جرایم پرونده های صنفی» در کرمانشاه خبر داد.

ایرج عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، از اجرای «طرح پرداخت اینترنتی جرایم پرونده های صنفی» در استان خبر داد و تصریح کرد: سامانه تعزیرات حکومتی در مرکز کشور، تدبیر زیبایی را انجام داده که طی آن متهمان پرونده‌های تعزیرات حکومتی بتوانند قبوض جرایم خود را به صورت اینترنتی و مانند پرداخت قبوض خدماتی آب، برق، گاز و...بپردازند.

وی افزود: بر این اساس سازمان تعزیرات حکومتی، آیتمی تحت عنوان «پرداخت اینترنتی جرایم پرونده‌های صنفی» را به سیستم پرداخت جرایم و سایت تعزیرات حکومتی اضافه کرده است.

فقط پرداخت جرایم صنفی از این طریق ممکن است

مدیرکل تعزیرات حکومتی تصریح کرد: طی این طرح، فقط جرایم پرونده های صنفی در سامانه مذکور قابل پرداخت است و پرونده های قاچاق کالا و ارز و بخش هایی از بهداشت و درمان را شامل نمی شود.

وی تصریح کرد: از طریق این سامانه جرایم صنفی که در حوزه بازار اتفاق می افتد قابل پرداخت است و بخش هایی از مقوله بهداشت و درمان نیز که مربوط به فروش کالاهای بهداشتی در حوزه بازار است از این طریق امکان پذیر خواهد بود.

عزیزی در خصوص نحوه پرداخت جرایم از این طریق نیز گفت: افراد می توانند با مراجعه به سایت تعزیرات حکومتی به آدرس http://www.tazirat.gov.ir  و انتخاب کلید «پرداخت اینترتی جرای صنفی» نسبت به پرداخت جرایم خود اقدام کنند.

وی تصریح کرد: با کلیک روی کلید مربوطه صفحه اطلاعات پرونده برای کاربر ظاهر می شود که در این صفحه اطلاعاتی چون شماره پرونده و متهم از کاربر دریافت می شود و بنابه شماره پرونده به متهمی اجازه پرداخت الکترونیکی داده می شود که شرایطی که درذیل شرح خواهد شد را داشته باشد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تاکید کرد: از جمله شرایط مذکور است که شماره پرونده در اطلاعات سیستم موجود باشد، پرونده دارای رای تایید شده باشد، رای پرونده معتبر باشد، نتیجه رسیدگی در رای مربوطه محکومیت باشد، محکومیت جزای نقدی باشد، متهم انتخاب شده در رای تایید شده دارای رکورد محکومیت باشد(به این معنا که اسم متهم در سامانه ثبت شده باشد و در اولین جریمه نیز اسم آن باید توسط مسئولین تعزیرات در سامانه ثبت شده باشد) و متهم انتخاب شده در اطلاعات سیستم دارای مانده بدهی باشد.

وی تاکید کرد: چنانچه کاربر دیگری قصد دارد به جای متهم وارد سامانه شده و پرداخت الکترونیکی جریمه صنفی او را انجام دهد باید کد ملی متهم را به سامانه وارد کند.

ثبت رکورد پرداخت در سامانه جامع دادرسی

عزیزی گفت: با توجه به مشخصات پرونده ترکیب کلیدهای سداد برای نوع حساب مرتبط با پرداخت جرایم نقدی در اداره کل مربوطه، پرونده دارای مقدار باشد و پس از زدن کلید پرداخت توسط پرداخت کننده، سیستم پس از دریافت اطلاعات پرداخت اینترنتی درج شده توسط متهم، پرداخت کننده را به صفحه اینترنتی پرداخت بانک ملی هدایت می کند  و پس از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز در صفحه مربوطه و زدن کلید پرداخت درگاه اینترنتی، بانک ملی عملیات را انجام داده و مجددا کنترل را به سیستم جامع دادرسی ارجاع می دهد.

وی افزود: در این مرحله سیستم، اطلاعات پرداخت را از طریق فراخوانی «وب سرویس» مشخص شده توسط درگاه اینترنتی مجددا استعلام کرده و انجام پرداخت را تایید م کند که پس از تایید نهایی انجام پرداخت در سیستم بانکی، سیستم دادرسی رکورد وصول را با مشخصات درج شده را در رکورد خود ثبت می کند و شماره فیش در لحظه پرداخت ایجاد می شود و تاریخ فیش تاریخ روز خواهد بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه ادامه داد: شماره حساب به صورت اتوماتیک و با توجه به پرونده حساب مرتبط در اداره کل استان مربوطه شعب صادر کننده رای انتخاب و شماره پیگیری بانک براساس اطلاعات برگشتی از وب سرویس های بانک تنظیم می شود که نهایتا سیستم، کاربر را به صفحه اطلاعات پرداخت هدایت می کند و در آن اطلاعات پرداخت اینترنتی وی نظیر تاریخ و زمان، پرداخت مبلغ، کد پیگیری بانک و موارد دیگر در اختیار او قرار می گیرد.

به گفته وی، تمامی اطلاعاتی که پرداخت کنندگان به سیستم دادرسی وارد می کنند و هم‌چنین کلیه اطلاعاتی که وب سرویس های درگاه اینترنتی بانک ملی در مقاطع مختلف به سیستم ارسال می کنند با جزئیات در رکورد پرداخت اینترنتی موجود در سیستم دادرسی ثبت و نگهداری می شود.

وی افزود: تمامی فرآیند گردش اطلاعات بین سیستم دادرسی و درگاه اینترتی بانک از نظر کاربر نهایی مخفی بوده و وی صرفا فقط صفحات انتخاب پرونده، متهم پرونده و سیستم پرداخت را مشاهده می کند و صفحه مشاهده اطلاعات کامل پرونده به شکلی تغییر داده شده که در بخش اطلاعات وصولی های پرونده، نوع وصول را به تفکیک وصول الکترونیک و عادی نمایش می دهد.

فعلا در کرمانشاه امکان پرداخت ۱۰میلیون ریال به صورت اینترنتی وجود دارد

عزیزی گفت: در حال حاضر امکان پرداخت جرایم به صورت اینترنتی در استان کرمانشاه تا سقف ۱۰ میلیون ریال طبق نظر همکاران فنی سداد ممکن است.

وی افزود: ریاست بانک ملی استان کرمانشاه باید مکاتبه ای با ریاست شرکت پرداخت سداد داشته باشد که افزایش انتقال پول برای این حساب تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال ممکن شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تاکید کرد: البته هر مبلغی که مد نظر اداره کل تعزیرات حکومتی باشد که معمولا میانگین جرایم در نظر گرفته شده است می توان از طریق سداد بانک ملی پرداخت کرد.

وی میانگین جرایم در استان کرمانشاه را حدود ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: برای پرداخت این مبالغ می توان از طریق سایت بانک ملی، رقم قابل پرداخت در سامانه سداد را افزایش داد.

عزیزی خاطرنشان کرد: فعلا برای پرداخت جرایم صنفی ای چون عدم درج قیمت، صدور فاکتور و...که معمولا دراستان کرمانشاه مبالغی در حد یک میلیون تومان است می توان از طریق سایت مذکور اقدام و پرداخت اینترنتی انجام داد و قریب پرونده های صنفی در حد همین مبلغ و کمتر از آن است.

بیش از سه چهارم پرونده های تعزیراتی در حوزه بازار است

وی افزود: در پرونده های مهمتر چون احتکار، عرضه خارج از شبکه و...جرایمی تا ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومان نیز صادر می شود که فعلا امکان پرداخت آن نیست.

مدیرکل تعزیرات حکومتی ادامه داد: ما سه حساب جریمه، کالا و خدمات صنفی، قاچاق کالا و ارز و صندوق امانت داریم که پرونده هایی که مبلغی را به عنوان وثیقه و امانت برای آزادی متهم می گذارند در این حساب خواهد بود که فعلا این اقدام فقط روی بحث صنفی در حال انجام است.

وی گفت: در مجموع پرونده های ما بیش از سه چهارم مربوط به پرونده های بازار است و کمتر از یک چهارم مربوط به قاچاق کالا و ارز و امانات است.

عزیزی، هدف از اجرای طرح مذکور را تکریم ارباب رجوع و افراد فعال صنفی دانست که برای پرداخت یک قبض جریمه با مبلغ پایین مجبور به مراجعات متعدد به شعب تعزیرات حکومتی نشوند.

وی، تسهیل در پرداخت و پیشگیری از ترافیک، هدر رفت وقت وهزینه و درگیری با مسایل حاشیه ای در پروسه پرداخت را از دیگر اهداف اجرای این طرح دانست و گفت: متقاضیان می توانند در محل، کار یا منزل و از طریق سیستم یا همان موبایل این کار را انجام داده و از بسیاری از مسائل دور باشند.

نظارت بر عرضه لباس مشکی و ابزار مورد نیاز در محرم

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از نظارت شعب تعزیرات حکومتی بر واحد های عرضه کننده لباس های مشکی و زنجیر و سایر ابزار و وسایل مورد نیاز طی دهه ماه محرم و ایام  تاسوعا و عاشورای حسینی و تا پایان اربعین حسینی  خبرداد.

وی افزود: براین اساس شهروندان کرمانشاهی و عزاداران حسینی در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی بهداشتی و ... می توانند ضمن امربه معروف و نهی از منکر مورد تخلف را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۹۶۵۱ اعلام و انعکاس دهند.

کد خبر 2939472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha