۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۲۲

رئیس دانشگاه لرستان:

درآمدهای اختصاصی دانشگاه لرستان ۱۳۰ درصد تحقق یافت

درآمدهای اختصاصی دانشگاه لرستان ۱۳۰ درصد تحقق یافت

خرم آباد - رئیس دانشگاه لرستان از تحقق ۱۳۰ درصدی درآمدهای اختصاصی این دانشگاه خبر داد.

خسرو عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر به محدودیت سرانه فضای ورزشی در دانشگاه لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: سرانه فضای ورزشی در دانشگاه لرستان نیم متر مربع بود که با صرف هزینه ۸۰۰ میلیون تومان برای تعمیر و تجهیز یک سالن نیمه کاره توانستیم سرانه ورزشی دانشگاه را بالا ببریم.

وی افزود: یک سالن فوتبال رها شده در دانشکده کشاورزی وجود داشت که با اختصاص بودجه ای برای راه اندازی آن تا پایان آذر ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه لرستان ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای خرید تجهیزات ورزشی طلب کرده اند که این مبلغ از محل بودجه تجهیزات برای آن ها در نظر گرفته شده و به زودی پرداخت خواهد شد.

عزیزی با اشاره به اینکه در سفر هیئت دولت به لرستان هیچ مصوبه ای برای دانشگاه لرستان در نظر گرفته نشده، عنوان کرد: با این وجود استاندار لرستان یک شورای هم اندیشی توسعه دانشگاهی تشکیل داده که از محل بودجه های استانی هر ساله به دانشگاه لرستان کمک می شود.

وی با بیان اینکه یکی از معیارهای مورد نیاز برای سنجش دانشگاه های برتر نسبت کارمند به هیئت علمی است بیان داشت: نرم ایده آل این نسبت یک به یک بوده در حالیکه این نسبت در دانشگاه لرستان و در نیمه اول سال ۹۳ یک به دو بود بدین معنا که به ازای ۵۰۰ کارمند دانشگاه لرستان ۲۵۰ نفر عضو هیئت علمی وجود دارد.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: در افق ۱۰ ساله برنامه دانشگاه لرستان و با سیاست جذب هیئت علمی و عدم جذی کارمند بناست نسبت هیئت علمی به کارمند در دانشگاه لرستان یک به ۱.۲ باشد.

عزیزی دانشگاه لرستان را از نظر اخذ درآمدهای اختصاصی جزء ۲۰ دانشگاه برتر کشور خواند و گفت: برای اولین بار در عمر دانشگاه لرستان درآمد اختصاصی مصوب آن حدود چهار میلیارد تومان بود که با تحقق ۱۳۰ درصدی به پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید.

وی به رشد ۱۰۰ درصدی پرداخت پژوهانه به اعضاء هیئت علمی دانشگاه لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: با این اقدام رغبت هیئت علمی برای کار پژوهشی بیشتر شده است.

رئیس دانشگاه لرستان بیان داشت: دانشگاه لرستان برای انجام کارهای پژوهشی به ازای هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی ارشد مبلغ یک میلیون تومان و به ازای هر دانشجوی دکترا مبلغ دو میلیون تومان پرداخت می کند.

عزیزی افزود: در یکسال اخیر ۱۲ نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه لرستان از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء پیدا کردند.

وی تعداد مقالات چاپ شده اعضاء هیئت علمی دانشگاه لرستان در مجلات، کنفرانس ها و ... را حدود ۱۷۰ مقاله طی سال گذشته برشمرد و اضافه کرد: در شش ماه اول سال ۹۴ نیز حدود ۶۰ مقاله ثبت سامانه پژوهشی دانشگاه شده است.

کد خبر 2940739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha