به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آموزش و پرورش هرمزگان، مرتضی عباس نسب بیان داشت:به کارگیری درس پژوهی برای بازسازی مدارس به عنوان سازمانهای یادگیرنده، به توسعه ی فرهنگ حرفه ای نوینی در مدرسه یاری می دهد. راهبردها ترویج درس پژوهی به گسترش این ایده یاری می رساند که آموزش امری فرهنگی است و توانمند سازی معلمان در فرایند تغییر تدریجی سناریوهای آموزشی محقق می شود.عباس نسب ادامه داد: این راهبرد همگان را برای یادگیری از یکدیگر تشویق می کند و تغییرات مداوم، خود-پایداری و یادگیری-محور را در مدرسه و کلاس درس بنیاد می گذارد.
وی یادآورشد: در این شرایط بیشتر معلمان به تدریج این احساس را پیدا می کنند که برای یادگیری به مدرسه می آیند و این پیش فرض رایج را که وقتی من آموزش می دهم، دانش آموزانم یاد می گیرند بازبینی می کنند و به تدریج به این بینش تازه می رسد که وقتی من یاد می گیرم، دانش آموزانم یاد می گیرند.
وی اضافه کرد: برای شروع دربهای کلاس درس خود را به تدریج به روی همکاران بگشایند و آنها را به مشاهده فرایند تدریس خود دعوت کنند، پس از تدریس نیز با آنها در باره کلاس درس و روش تدریس خود گفت و گو کنند، و در تجربه های یکدیگر برای بهسازی تدریس سهیم شوند. در این فرایند در مرحله بعد طرح درس مشترکی طراحی کنند و با مشارکت فعال یکدیگر و همکاری پژوهشگران آموزشی آن را اجرا و بازبینی کنند.
نظر شما