علیرضا وکیلی رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملارد در گفتگو با خیرنگار مهر با اشاره به جایگاه برجسته صنایع دستی در توسعه اشتغال و افزایش فرصت های شغلی اظهار داشت: شهرستان ملارد از توانایی های بسیاری در حوزه صنایع دستی برخوردار است و با فراهم شدن شرایط برای توسعه چنین فعالیت هایی می توان بخش قابل توجهی از مشکل اشتغال در این منطقه را رفع کرد.
وی افزود:افزایش نرخ سود بانکی در بخش صنایع دستی از چهار درصد به ۲۰ درصد، رغبت و تمایل فعالان این عرصه را با کاهش بسیاری مواجه کرده است.
وکیلی گفت:فعالان عرصه صنایع دستی ملارد معتقدند با نرخ سود بانکی تعریف شده، امکان فروش و عرضه محصولات و تولیدات صنایع دستی به نحو مطلوبی وجود ندارد و این امر باعث دلسردی آنها برای افزایش فعالیت ها در این بخش شده است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملارد عنوان کرد: محدودیت در فضای آموزشی و فقدان ساختمان مناسبی برای برگزاری دوره های آموزشی یکی دیگر از دغدغه های موجود در بخش صنایع دستی در این شهرستان محسوب می شود.
وی افزود:مربیان و اساتید خبره و شایسته ای در این شهرستان و استان تهران وجود دارند که آمادگی ارائه آموزش و انتقال تجربیات خود به کارآموزان را دارا هستند اما عدم وجود فضای مناسب، تحقق اهداف مورد نظر در این ارتباط را دشوار ساخته است.
وکیلی گفت:با تامین زیرساخت ها و فضای آموزشی مناسب قادر خواهیم بود رونق و بالندگی قابل توجهی را در این حوزه فراهم کنیم.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملارد یادآور شد:امیدواریم با بهره برداری و احداث فرهنگسرا در این منطقه، امکان دایر کردن دوره های آموزشی برای کارآموزان علاقه مند به صنایع دستی به نحو شایسته ای فراهم شود.
نظر شما