۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۵۶

مشاور استاندار خراسان جنوبی:

چهار چالش‌ اساسی در حوزه اجتماعی/سرمایه‌های اجتماعی تقویت شوند

چهار چالش‌ اساسی در حوزه اجتماعی/سرمایه‌های اجتماعی تقویت شوند

بیرجند-مشاور اجرایی استاندار خراسان جنوبی حاشیه نشینی، اعتیاد، طلاق و بیکاری را از جمله چالش‌های حوزه اجتماعی عنوان کرد و گفت: اگر می‌خواهیم به هدف خود برسیم باید سرمایه‌های اجتماعی را تقویت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین موهبتی بعدازظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر در حوزه اجتماعی کشور با چهار مشکل اساسی روبه‌رو هستیم.

وی، حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق و بیکاری را ازجمله چالش‌های کشور در حوزه اجتماعی عنوان کرد و گفت: طبق آمار‌ها خراسان جنوبی در این شاخص‌ها از میانگین کشوری اگر بالا‌تر نباشد پایین‌تر نیست.

مشاور استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم به هدف خود برسیم باید سرمایه‌های اجتماعی را تقویت کنیم، بیان کرد: سرمایه‌های اجتماعی تقویت نمی‌شود مگر اینکه اعتماد عمومی دولت و ملت افزایش پیدا کند.

موهبتی بابیان اینکه برای رسیدن به این سرمایه اجتماعی باید برنامه داشت، عنوان کرد: تمام کشورهایی که به پیشرفت رسیده‌اند این برنامه را داشته‌اند.

فعالیت ۸۲ کمپ ترک اعتیاد در خراسان جنوبی

وی ادامه داد: کشور ما نیز حتی قبل از انقلاب دارای برنامه بود و بعد از جنگ نیز پنج برنامه توسعه‌ای در دستور کار قرار داشت که اکنون نیز در آستانه برنامه ششم توسعه هستیم.

مشاور اجرایی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: در برنامه توسعه ششم می‌توانیم در حوزه اجتماعی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی قدم‌های جدی برداریم.

موهبتی بابیان اینکه مهم‌ترین مقوله‌ای که می‌تواند در این راستا به ما کمک کند واگذاری امور به سمن‌ها است، بیان داشت: نقش دولت در برنامه‌ها باید تغییر پیداکرده و بیشتر حالت نظارتی داشته باشد.

وی از فعالیت ۸۲ کمپ ترک اعتیاد در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: در حال حاضر در کشور هر سه ساعت یک نفر براثر اعتیاد جان خود را از دست می‌دهد اما متولی اصلی در این زمینه وجود ندارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی بابیان اینکه در حال حاضر دستگاه‌ها به دلیل نبود متولی مشخص از وظایف خود شانه خالی می‌کنند، ادامه داد: بنابراین در برنامه ششم توسعه باید متولیانی برای این امور تعیین شود.

موهبتی با اشاره به اینکه امروز امکانات و اعتبارات دولت محدود بوده اما سطح توقعات بالا است، عنوان داشت: بنابراین انتظار این است که حداقل اعتبارات و امکانات را در راستای تأمین نیازهای جامعه هدف تخصیص داد.

سه هزار متر به فضاهای بهزیستی خراسان جنوبی اضافه شد

مدیرکل سابق بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این جلسه به اقدامات انجام‌شده در طول ۱۰ سال خدمت خود در این سازمان اشاره کرد و گفت: از‌‌ همان ابتدای کار برنامه راهبردی اداره کل در چند محور تهیه شد.

محمدحسن اکبری مطلق، تأمین نیروی انسانی موردنیاز را یکی از برنامه‌ها برشمرد و افزود: در ابتدای شروع به کار مجموع نیروهای رسمی و پیمانی به ۱۰۰ نفر نیز نمی‌رسید.

وی اضافه کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده در این مدت ۱۲۰ نفر از نیروهای بهزیستی تعیین تکلیف شده و امروز تعداد نیرو‌ها به ۲۲۰ نفر رسیده است.

مدیرکل سابق بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در روز ابتدای کار بهزیستی استان را در حد یک شهرستان تحویل گرفتیم، بیان داشت: فضای فیزیکی اداره در آن زمان یک مکان اجاره‌ای بود که امروز حدود ۳۰ هزار متر به فضاهای بهزیستی افزوده‌شده است.

اشتغال ۲۵۰۰ نفر در مؤسسات غیردولتی تحت نظارت بهزیستی

اکبری مطلق از فعالیت ۶۰۰ موسسه غیردولتی در استان خبر داد و گفت: اگر تمام پست‌های سازمانی اداره کل بهزیستی کامل شود شاید تعداد اشتغال ما به ۵۰۰ نفر هم نرسد اما در حال حاضر حدود دو هزار و ۵۰۰ نفر در مؤسسات غیردولتی بهزیستی اشتغال دائم دارند.

وی، تحویل دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکن در قالب مسکن مهر، تحویل ۵۰ دستگاه وسیله نقلیه به ادارات بهزیستی استان و جذب مشارکت‌های مردمی و خیران در پیشبرد اهداف بهزیستی را ازجمله اقدامات انجام‌شده در اداره کل بهزیستی استان عنوان کرد.

کد خبر 2944823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha