به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله آصفی ظهر امروز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دزفول با اشاره به نامگذاری هفته آخر مهرماه به عنوان هفته بسیج عمومی ادارات، نهادها و خیران در راستای کمک به مدارس در تقویم اجرایی دستگاه ها اظهار کرد: این نامگذاری بهترین بهانه برای کمک به راه اندازی مدارس از سوی اداراتی که در روزهای آغازین سال تحصیلی جدید شاید به دلیل عدم برخورداری از اعتبار نتوانستند کمک حال مدارس دزفول باشند، است.
وی با اشاره به کمک ۱۷ میلیارد تومانی خیران مدرسه ساز دزفولی عنوان کرد: اگر بتوانیم با ادبیات درست وارد مذاکره با خیران شویم قطعا این پتانسیل وجود دارد که اعتبار مذکور را به ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در سطح شهرستان برسانیم چرا که هزاران نفر در دزفول آماده انجام این کارهای خیر هستند به شرط اینکه بتوانیم رابطه ها را تقویت کنیم.
فرماندار ویژه شهرستان دزفول در خصوص اهمیت توجه به کتاب و کتابخوانی گفت: در هیچ دینی به اندازه اسلام به بحث و اهمیت کتاب خواندن توجه و تاکید نشده است اما متأسفانه مسائل اقتصادی و سایر مشکلات سبب شده تا مردم کمتر به این سمت و سو بروند. این روزها بیش از آنکه به فکر کیفیت محتوای کتاب ها باشیم به فکر افزایش تعداد آنها هستیم که این موضوع درستی نیست.
آصفی با بیان اینکه ۳ هزار اولیای بی سواد و کم سواد در شهرستان دزفول وجود دارد، افزود: ما باید در این زمینه وقت بگذاریم و برای نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در افراد جلسات و همایش های مختلفی را برگزار کنیم.
لزوم پالایش در کتابخانه های مدارس
وی پالایش در کتابخانه های مدارس شهرستان را خواستار شد و گفت: متاسفانه در کتابخانه های مدارس دزفول به دلیل عدم وجود کارشناس و راهنما کتاب هایی که مورد نیاز دانش آموزان باشند به ندرت وجود دارد. بنابراین باید گروه هایی متشکل از روانشناسان، کارشناسان و اساتید دانشگاه ها را به مدارس بفرستیم تا کتابخانه های این فضا ها را پالایش کنند. باید کتاب هایی که متناسب با نیاز دانش آموزان نیستند را به کتابخانه های عمومی شهرستان تحویل داده و کتاب های مناسب این قشر را به مدارس منتقل کنیم.
فرماندار ویژه شهرستان دزفول با تاکید براینکه اهمیت کتاب و کتابخوانی به اندازه ای است که می توان اعتبار یک پروژه عمرانی را صرف این امر کرد، افزود: ضمن اینکه در راستای نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی باید به کانون های پرورش فکری شهرستان توجه بیشتری شود.
تلاش برای ایجاد موسسه اقتصادی مخصوص آموزش و پرورش
آصفی با بیان اینکه به دلیل سیاست های غلط، مشکلات اقتصادی و بحران های موجود به آموزش و پرورش توجه کافی نشده تصریح کرد: باید تلاش کرد تا برای رفع مشکلات اقتصادی آموزش و پرورش یک مؤسسه اقتصادی را در سطح شهرستان ایجاد کنیم و اگر تعاملات لازم صورت بگیرد این امر دور از دسترس نیست. البته مقرر شده تا ۵۰ هکتار زمین نیز از سوی فرمانداری شهرستان را در راستای رفاه فرهنگیان به آموزش و پرورش دزفول تحویل داده شود.
وی در ارتباط با لزوم توجه به مدارس مناطق عشایری و محروم دزفول گفت: اگر به این مدارس توجه نکنیم قطعا مشکلات آنها افزایش می یابد در حالی که تعداد مدارس مناطق عشایری دزفول زیاد نیست و مشکلات آنها به راحتی قابل برطرف شدن است که در سال جاری با بهتر شدن امکانات در راستای توجه به این مدارس باید جبران مافات داشته باشیم.
فرماندار ویژه شهرستان دزفول تصریح کرد: باید تعادل بخشی مناسبی در حوزه خدمات رسانی به مناطق شهری و عشایری صورت بگیرد تا با واقعیت تلخ هجوم و مهاجرت عشاير به نقاط شهری که موجب بروز مشکلات اقتصادی و اجتماعی فراوانی می شود بیش از این مواجه نشویم.
آصفی اظهار کرد: در طرح بنیاد برکت مقرر شده تا تعداد ۱۰۰ مدرسه، ۱۰۰ مسجد و ۲۰ خانه عالم در شهرستان دزفول ساخته شود که از این میزان تاکنون قراداد نوسازی و بازسازی ۲۰ مدرسه از سوی این بنیاد با سازمان نوسازی مدارس دزفول بسته شده و تلاش می کنیم در ادامه سایر پروژه های این طرح را مجددا به مناطق محروم شهرستان به ویژه سردشت و شهيون ببریم.
نظر شما