۱ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷

نویسنده کتاب به مهر خبرداد؛

«سقای کربلا» منتشر می‌شود/ روایتی داستانی از ظهرعاشورا

«سقای کربلا» منتشر می‌شود/ روایتی داستانی از ظهرعاشورا

کتاب داستانی «سقای کربلا»، نوشته فاطمه مشهدی رستم، به زودی از سوی انتشارات ذکر منتشر و روانه بازار نشر می‌شود.

فاطمه مشهدی رستم، در گفتگو با خبرنگار مهر  ضمن اشاره به انتشار«سقای کربلا» گفت: من در این داستان به بازبینی واقعه کربلا و رشادت‌های حضرت ابوالفضل(ع) با نگاهی تازه پرداخته‌ام. این کتاب برای گروه سنی نوجوان نوشته شده و به زودی از سوی انتشارات ذکر در اختیار خوانندگان قرار می‌گیرد.

نویسنده«رنگین کمانی از کفش» با اشاره به این‌که کتاب‌هایی که درباره شخصیت‌ها و رویدادهای مذهبی نوشته شده، از جذابیت کمتری برای بچه‌ها برخوردار است گفت: بیشتر کتاب‌هایی که در حوزه داستان‌ها و شخصیت‌های مذهبی برای کودکان و نوجوانان نوشته می‌شود یا صرفاً جنبه تاریخی دارد یا مذهبی؛ بچه‌ها با این داستان‌ها ارتباط چندانی برقرار نمی‌کنند و خوب است نویسندگان، نگاه متفاوت‌تری داشته باشند و از زاویه‌ای تازه و جذاب به ماجرا نگاه کنند.

لزوم پرهیز از خرافات در داستان‌های مذهبی

مشهدی رستم، پرهیز از خرافات را لازمه نوشتن داستان‌های مذهبی دانست و افزود: در ارتباط با بچه‌های امروز به این نکته رسیدم که آنها دنبال مقوله‌ای منطقی‌تر و نگاهی تلطیف‌شده‌تر هستند تا بتوانند با مسائل مذهبی ارتباط بهتری برقرار کنند. اگر می‌خواهیم بچه‌ها با سبک زندگی و اندیشه امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع)، آشنا شوند و از این بزرگواران الگوبرداری کنند، نباید از این شخصیت‌ها، ابرانسان و اسطوره‌‌هایی دست نیافتنی بسازیم.

نویسنده «باغبان و فرشته آه» با اشاره به تکراری بودن داستان‌های مذهبی گفت: من تابه حال به نگاه تازه‌ای برخورد نکرده‌ام. درواقع روش پرداختن و نوع نگاه موجود در آثار مذهبی تاریخی ما خیلی تکراری است و جذابیتی برای بچه‌ها ندارد.

به روز بودن؛ رمز موفقیت داستان‌های مذهبی

مشهدی رستم همچنین به‌روز بودن داستان‌های مذهبی را رمز موفقیت این‌گونه کارها دانست و گفت: در عصری که ما در آن زندگی می‌کنیم باید آثاری مطابق با شرایط و فضای موجود و ذائقه کودکان و نوجوانان امروز تولید کنیم؛ دیگر نگاه سنتی و محدود، پاسخگوی نیاز و سلیقه بچه‌ها نیست.

وی تأکید کرد: خود من سعی می‌کنم در آثارم به پرسش‌های ذهنی بچه‌ها و خیال‌پردازی و عناصر داستانی توجه کنم. یعنی بدون این‌که به اصل رویداد تاریخی- مذهبی، خدشه‌ای وارد شود، شخصیت‌ها و داستان‌های حاشیه‌ای را که گاه، زاییده خیال من است وارد داستان می‌کنم.

کد خبر 2948110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha