حوزه علميه فاطميه شهركرد از كمبود فضاي آموزشي رنج مي برد
مدير حوزه علميه فاطميه شهركرد گفت: كمبود فضاي آموزشي در حوزه علميه فاطميه شهركرد باعث شده است سالن اين حوزه با فيبر به 3 بخش تقسيم شود تا هر بخشي به امري خاص اختصاص يابد. اين كمبود امكانات باعث محروميت برخي از خواهران علاقمندان به تحصيل در حوزه علميه شده است.
حجت الاسلام "سيد ابوالحسن فاطمي" گفت : زمين مدرسه علميه فاطميه از قبل از انقلاب وقف و حوزه خواهران از سال 1362با تلاش آيت الله ناصري، نماينده ولي فقيه در استان تاسيس شده و از سال 70 فعاليت رسمي خود را آغاز كرده است.
مكان نامناسب كتابخانه حوزه، عدم وجود سلف سرويس و حياط جهت استراحت طلاب و نداشتن وسيله نقليه مناسب نمونه اي از مشكلات حوزه علميه فاطميه شهركرد است |
فاطمي يادآور شد: كتابخانه اين حوزه نيز فعال است . ضمن اينكه 6 دستگاه كامپيوتر همراه با نرم افزارهاي اسلامي براي استفاده طلاب و محققين علوم ديني موجود است.
مدير حوزه علميه فاطميه شهركرد ضمن اشاره به وضعيت مستعد استان افزود: متاسفانه فضاي محدود اين حوزه در كنار امكانات اندك آن باعث شده است كه هر ساله، تعداد محدودي از خواهران مشتاق علوم ديني مورد پذيرش قرار گيرند و گروهي نيز از اين تحصيلات محروم شوند.
وي با اشاره به مشكلات اين حوزه علميه گفت: مشكلات مختلفي در اين حوزه وجود دارد. مكان نامناسب كتابخانه حوزه، عدم وجود سلف سرويس و حياط جهت استراحت طلاب و نداشتن وسيله نقليه مناسب نمونه اي از مشكلات اين حوزه است. ضمن اينكه برخي از اطاق هاي حوزه علميه فاطميه شهركرد فرش ندارد و با موكت مفروش شده است.
مدير حوزه علميه فاطميه شهركرد افزود : برخي از اين مشكلات را به صورت مكتوب به رييس جمهوري ارائه خواهيم داد و اميدواريم گامي براي حل اين مشكلات برداشته شود.
وضعيت دانشگاه پيام نور شهركرد اسفبار است
نماينده مردم شهركرد در مجلس شوراي اسلامي گفت: دانشگاه هاي پيام نورشهر كرد در وضعيت بدي قرار دارند و به شدت با مشكلات فضاهاي فيزيكي و آموزشي مواجه هستند و از كمبود اعضاي هيات علمي رنج مي برند.
"مرتضي تمدن " افزود: عمده ترين تنگناها در بخش آموزش عالي شهركرد توسعه فضاهاي فيزيكي در دانشگاه است. در حال حاضر 45 هزار دانشجو در دانشگاه هاي شهركرد به تحصيل اشتغال دارند و شديدا در خصوص فضاهاي فيزيكي آموزشي، خوابگاهي، كتابخانه و تجهيز آزمايشگاه ها با مشكل مواجه است. امكانات در اين دانشگاه متناسب با افزايش دانشجو توسعه نيافته است.
در حال حاضر 45 هزار دانشجو در دانشگاه هاي شهركرد به تحصيل اشتغال دارند و شديدا در خصوص فضاهاي فيزيكي آموزشي، خوابگاهي، كتابخانه و تجهيز آزمايشگاه ها با مشكل مواجه اند |
وي اظهار داشت: با توجه به اين كه شهركرد در مجاورت فولاد و قطب نفتي كشور قرار گرفته و دانشگاه نيز ظرفيت بالايي را براي ايجاد رشته هاي متنوع دارد، اما از اين جهت نيز با محدوديت مواجه است. در اين زمينه اعضاي هيات علمي نيز توانايي لازم را جهت آموزش رشته هاي جديد دارند.
حقوق و مسكن بزرگترين مشكل اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي شهركرد است
"تمدن" به خواسته هاي صنفي اعضاي هيات علمي اشاره كرد و گفت: بيشترين مشكل اعضاي هيات علمي و كاركنان دانشگاه در خصوص افزايش حقوق و مسكن است.
وي تصريح كرد: دانشگاه هاي شهركرد تاكنون 7 ميليارد تومان اعتبار از دولت خواستار شده اند ولي مشخص نيست دولت با چه ميزان از اين درخواست موافقت كند.
عضو كميسيون بودجه در مجلس شوراي اسلامي افزود: دانشگاه آزاد در شهركرد رشد كمي و كيفي قابل قبولي داشته و تا كنون بيشترين خواسته دانشجويانش توسعه فيزيكي دانشگاه و كاهش شهريه بوده است.
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از مشكل اينترنت رنج مي برند
معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: مشكلات مربوط به زيرساخت هاي اينترنت در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد موجب شده است پژوهشگران اين دانشگاه نتوانند به طور مناسب از آن استفاده كنند.
دكتر "حسين يوسفي" با اشاره به مشكلات اين دانشگاه افزود: نيروهاي انساني شاغل در حوزه معاونت پژوهشي از ديگر واحدهاي تابعه دانشگاه به صورت مأمور در اين حوزه انجام وظيفه مي كنند كه نياز است تا اين معاونت نيروهاي انساني مختص خود را داشته باشد.
معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با اشاره به طرح هاي پژوهشي در اين دانشگاه گفت: 86 طرح در حال اجرا است و خط اينترنت با پهناي K 512 و خط E1 با امكان ارتباط همزمان 30 مشترك در حال بهره برداري است.
وي اظهار داشت: 90 مقاله خارجي، 200 مقاله فارسي و 35 كتاب منتشر شده از سال 65 تاكنون توسط معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به چاپ رسيده است.
يوسفي تعداد كتاب هاي لاتين موجود در كتابخانه هاي دانشگاه را 14 هزار و 200 جلد عنوان كرد و افزود: 38 هزار و 500 كتاب فارسي نيز در كتابخانه هاي دانشگاه موجود است و معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با 40 عنوان مجله چاپي لاتين در سال هاي 83 و 84 مشترك است و همچنين با دو بانك الكترونيكي Biomedical center و Ovid EBSCO نيز مشترك است.
همچنين معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از اختصاص مبلغ 500 ميليون ريال از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي استان چهارمحال و بختياري جهت تجهيز آزمايشگاه تحقيقاتي و لانه حيوانات آزمايشگاهي در سال جاري خبر داد.
بزرگترين مشكل دانشگاه آزاد شهركرد بي توجهي مسئولان شهري به دانشگاه است
معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد گفت: بزرگترين مشكل دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد بي توجهي مسئولان و ارگان هاي دولتي شهر به دانشگاه است.
دكتر مولوي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد بيش از پنج كيلومتر خارج از شهر قرار دارد و اياب و ذهاب دانشجويان و اساتيد با توجه به جاده قديمي و خطرناك منتهي به اين دانشگاه به سختي انجام مي شود و سازمان اتوبوسراني و تاكسيراني شهر نيز به جاي كمك به دانشجويان و دانشگاهي به دنبال منافع شخصي خود است.
وي اظهار داشت: سازمان آب و برق شهر نيز هيچ گونه كمكي به دانشگاه آزاد اسلامي شهركرد نمي كند و بيشتر به دنبال رسيدن به سود هستند.
سازمان آب و برق شهر نيز هيچ گونه كمكي به دانشگاه آزاد اسلامي شهركرد نمي كند |
معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد خاطر نشان كرد: فضاي تفريحي و آموزشي دانشگاه آزاد شهركرد اگرچه از نظر وسعت تا رسيدن به نقطه ايده آل فاصله دارد و براي رسيدن به اين نقطه به بودجه زيادي نياز است اما در حد مطلوبي است.
وي تصريح كرد: اميدواريم با حضور رئيس جمهور در دانشگاه بتوانيم بخشي از مشكلات دانشگاه به خصوص مشكلات مالي را بر طرف كنيم.
دانشگاه گرفتار شكاف آموزشي ميان آموزش باليني عمومي و تخصصي شده است
مديركل آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهركرد همزمان با سفر رئيس جمهور به استان چهارمحال و بختياري گفت: كمبود اعتبارات آموزشي و عمراني ملي و عدم تخصيص به موقع آنها موجب مي شود تا پروژه هايي مانند بيمارستان آموزشي، فضاي آموزشي سالن اجتماعات و فضاهاي فرهنگي به موقع پايان نيابد.
"سيف الله برجيان" در خصوص مشكلات آموزشي و پژوهشي اين دانشگاه گفت: نبود دوره هاي دستياري و تكميلي در اين دانشگاه موجب شده تا شكاف آموزشي ميان آموزش باليني عمومي و تخصصي ايجاد شود كه با نيازهاي استان همخواني ندارد.
مديركل آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تصريح كرد: كوي اساتيد و مراكز فرهنگي و تحصيلي براي فرزندان اعضاي هيئت علمي در استان چهارمحال و بختياري نسبت به ديگر استان هاي همجوار ايجاد نشده و همين امر موجب شده تا جاذبه هاي كافي در استان جهت جذب و حفظ اعضاي هيئت علمي و پرسنل با تجربه وجود نداشته باشد.
وي با اشاره به ناكافي بودن مراكز تحقيقاتي مورد نياز اساتيد و دانشجويان در اين دانشگاه گفت: اعتبارات نامناسب موجب مي شود تا انگيزه دانشجويان و اساتيد براي ادامه فعاليت كاهش پيدا كند همانطور كه در حال حاضر نيز بسياري از دانشجويان به دليل عدم اطمينان شغلي در آينده در زمان تحصيلات خود بي انگيزه هستند.
برجيان خاطرنشان كرد: ايجاد امكاناتي از جمله جاده مناسب و تسهيلات رفاهي براي دانشجويان و اساتيد با توجه به بعد مسافت ميان دانشكده ها با مراكز ستادي و مراكز آموزشي باليني موجود در شهر ضروري است.
وي از كسب رتبه نخست كشوري در امتحانات جامع علوم پايه دكتري عمومي پزشكي در ميان دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در اسفندماه 1381 و كسب رتبه پنجم در سال 1380 و كسب رتبه هشتم در سال 1382 و كسب رتبه ششم در سال 1383 به عنوان موفقيت هاي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در سال هاي اخير نام برد.
ايجاد امكاناتي از جمله جاده مناسب و تسهيلات رفاهي براي دانشجويان و اساتيد با توجه به بعد مسافت ميان دانشكده ها با مراكز ستادي و مراكز آموزشي باليني موجود در شهركرد ضروري است |
وي يادآور شد: پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد رشته ميكروب شناسي و مقطع كارشناسي ناپيوسته بهداشت محيط نيز از سال تحصيلي جاري در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد آغاز شده است.
برجيان در خصوص تعداد دانشجويان اين دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشكي شهركرد يك هزار و 617 دانشجو در دوره هاي روزانه و شبانه و 14 رشته دارد در دانشكده هاي پزشكي و پيراپزشكي، پرستاري و بهداشت و دانشكده پرستاري بروجن مشغول به تحصيل هستند.
وي افزود: از ميان دانشجويان اين دانشگاه، 843 دانشجو در مقطع كارداني، 478 نفر در مقطع كارشناسي، 289 نفر در مقطع دكتري و 7 نفر هم در مقطع كارشناسي ارشد به تحصيل مي پردازند.
مديركل آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اظهار داشت: 160 نفر در مقطع كارداني، 26 نفر در مقطع كارشناسي، يك نفر در مقطع كارشناسي ارشد و 28 نفر در مقطع دكتري عمومي از اين دانشگاه در سال تحصيلي جاري فارغ التحصيل شده اند.
وي تعداد پذيرفته شدگان سال تحصيلي 85-84 دانشگاه علوم پزشكي شهركرد را 457 نفر در مقاطع كارداني، كارشناسي و دكتري عمومي ذكر كرد.
تعداد دختران دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد يك هزار و 216 نفر و تعداد دانشجويان پسر اين دانشگاه 401 نفر است |
وي تعداد دختران دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد را سه برابر تعداد پسران اين دانشگاه اعلام كرد و افزود: تعداد دانشجويان دختر در اين دانشگاه يك هزار و 216 نفر و تعداد دانشجويان پسر 401 نفر است.
مديركل آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهركرد نسبت استاد به دانشجو را در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد را يك به 14 عنوان كرد و اضافه كرد: 6 دانشيار، 58 استاديار و 42 مربي در اين دانشگاه امر آموزش دانشجويان را بر عهده دارند.
وي از رشته هاي پزشكي عمومي، كارشناسي ارشد ميكروب شناسي و انگل شناسي، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته پرستاري، كارشناسي ناپيوسته بهداشت محيط، كارداني مامايي، اتاق عمل، هوشبري، علوم آزمايشگاهي، بهداشت محيط، بهداشت عمومي با دو گرايش مبارزه با بيماري ها و بهداشت خانواده به عنوان رشته هاي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد نام برد.
برجيان تأكيد كرد: دانشكده پرستاري بروجن مكاتباتي را در زمينه ايجاد 3 رشته پيراپزشكي مقطع كارداني انجام داده كه موافقت ضمني آن انجام گرفته است و راه اندازي دوره دستياري در رشته داخلي و طب اورژانس از جمله نيازهاي استان و دانشگاه است.
نظر شما