به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین کفراشی، ظهر سه شنبه، در نشستی با مدیران و مشاوران مدارس شاهد استان گلستان، گفت: دستورالعمل های مدارس شاهد برای حدود ۱۵ سال پیش است و به همین دلیل جامعه هدف این مدارس به حال خود رها شده اند.
وی افزود: مدارس شاهد مانند مدارس استعدادهای درخشان و نمونه مردمی نیست به همین دلیل تنوع در نمره های معدل وجود دارد.
وی با بیان این که در بعضی مواقع موضوع میانگین معدل پائین تر به نسبت تیزهوشان و استعدادهای درخشان مطرح شد، اظهار کرد: فلسفه تاسیس مدارس شاهد خدمت رسانی به خانواده های ایثارگر بود.
کفراشی تصریح کرد: مدارس شاهد از دوران طلایی خود فاصله گرفته و بخشی از آن به فراموشی برخی اهداف برمی گردد.
وی با بیان این که از ۱۳ هزار کلاس مدارس شاهد در کشور ۹ هزار کلاس هوشمند شده اند، ادامه داد: سخت افزارهای لازم برای هوشمند شدن مدارس وجود دارد و تنها باید به سمت تامین نرم افزارهای لازم برویم.
کفراشی با اشاره به این که امسال ۱۴۵ هزار نفر در مقاطع اول ابتدایی و اول متوسطه دوم متقاضی و پیش ثبت نام داشتیم، افزود: ظرفیت مدارس ما تنها ۵۵ هزار نفر بود و از این تعداد نیز ۷۰ درصد ایثارگران بودند.
وی تاکید کرد: امسال از سوی ستاد کل نیروهای مسلح یک میلیارد ریال به مدارس ما اختصاص یافت و امیدواریم بتوانیم این ردیف بودجه را دائمی کنیم.
کفراشی خاطرنشان کرد: دانش آموزان باید از سال اول توانمند شوند تا پس از دانشگاه کارآفرین بوده و دیگران را زیر چتر حمایتی خود بگیرند.
وی گفت: ۲۵ هزار دانش آموز شاهد در مدارس دیگر داریم که موظفیم برای این دانش آموزان در هفته دو تا چهار ساعت آموزش بگذاریم و در هفته ۵۰ هزار ساعت به این طرح تعلق میگیرد.
کفراشی به مدارس ایثارگران اشاره کرد و گفت: در کشور ۲۹۰ مدرسه ایثارگران با ۵هزار دانش آموز د اریم، این مدارس یادگار جبهه ها هستند و مشکلات مالی از مهمترین مشکلات این مدارس است.
نظر شما