به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد جهاندیده صبح امروز در دیدار با مدیریت و کارکنان بانک توسعه تعاون سیستان و بلوچستان اظهار داشت: نقش تعاونی ها در توسعه اقتصاد کشور بر هیچ شخصی پوشیده نیست و در این راستا باید بانک توسعه تعاون برای تقویت این بخش برنامه های کاربردی خود را افزایش دهد.
وی افزود: تعاونی ها، بخش عمده ای از اقتصاد کشور را مدیریت کرده و موجب مشارکت جامعه در سرمایه گذاری و توسعه همه جانبه می شوند، پس می توان در راستای تحقق اقتصاد مقاوتی از این بخش به بهترین شکل بهره برد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان کرد: مهمترین دلایل عدم موفقیت و ضعف عملکرد تعاونی ها کمبود نقدینگی و امکانات و ناکافی بودن زیرساخت ها و بوروکراسی اداری است که باید به نحو مطلوب مدیریت و حل شود.
وی نقش حمایتی بانک توسعه تعاون را مهم بر شمرد و تاکید داشت: این مجموعه تا کنون در بعد نگاه حمایتی دستاوردهای خوبی برای استان داشته است اما با توجه به نیازهای گسترده ناکافی است، باید دوستان نسخه ای مطابق با نیاز سیستان و بلوچستان را از ستاد سهم خواهی کنند.
جهاندیده گفت: اکنون اولویتهای این بانک در پرداخت تسهیلات، طرح های توسعه ای و دارای اشتغالزایی بالا و سرمایه بری پایین و نیز طرحهایی که در اقتصاد مقاومتی برآنها تاکید شده، می باشد که باید با حرکت شتابان پیش رود.
بانک ها نقش حمایتی دارند
مدیریت شعب بانک توسعه تعاون سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار داشت: از جمله ویژگی ها و رسالت های مهم بانک می توان به توسعه بخش تعاون و فراهم سازی زمینه های عدالت اجتماعی بر اساس برنامه های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد.
محمد رضا ریگی افزود: بکار گیری و استفاده از امکانات عملیات بانکی به منظور ارتقای ظرفیت و توانمندیهای بخش تعاون با اهداف افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی از دیگر اهداف بانک توسعه تعاون است که در این مرزنشین نیز به بهترین شکل تعمیم پیدا کرده است.
وی بیان کرد: این بانک توسعه ای که مسئولیت سنگینی در بخش تعاون ایفا می مند در استان سیستان و بلوچستان با ۹ شعبه، دو باجه فعال و ۷۶ نفر نيروي انساني فعالیت سیاست های حمایتی خود را اجرا کرده که تا کنون توفیقات زیادی را در این زمینه داشته است.
ریگی یاد آور شد: از مجموع منابع مالی بانک، حدود ۷۰درصد به بخش تعاون و ۳۰ درصد نیز به بخش خصوصی يا دولتي در راستای رونق اقتصاد و اشتغالزائی اختصاص یافته است.
مدیریت شعب بانک توسعه تعاون سیستان و بلوچستان گفت: در شش ماهه نخست امسال حدود ۶۳ درصد از منابع مالی بانک توسعه تعاون معادل ۱۴۰ ميليارد ريال، به بخش تعاون استان اختصاص یافت.
وی با اشاره به گران قیمت بودن منابع بانک ها و عدم استقبال بخش های صنعت و كشاورزی از این منابع، افزود: بیشترین میزان تسهيلات بانکی در بخش خدمات و بازرگانی مصرف شده و حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد منابع مالی معادل ۲۰ ميليارد ریال این بانک به بخش صنعت اختصاص یافته است.
نظر شما