به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی موسوی بعدازظهر چهارشنبه در حاشیه نمایشگاه و همایش اختراعات و ابداعات رویش دماوند که در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در حال برگزاری است بر لزوم تجاریسازی و پرورش شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد.
موسوی عملکرد بنیاد ملی نخبگان استانها را ستود و تصریح کرد: وظیفه بنیاد نخبگان شناسایی استعدادها، هدایت در مسیر صحیح و حمایت مادی و معنوی در این راستا است.
وی ضمن رد ناکافی دانستن بودجه برای شکوفایی و پرورش استعدادها و سرانجام پروژههای تحقیقاتی و علمی تصریح کرد: هرساله بودجه استانها افزایش مییابد و چنانچه ظرفیت و پتانسیل دانشپژوه و مخترع در سطح بالاتری باشد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با آغوشی باز و برنامهای مدون از این نخبگان استانی استقبال میکند.
موسوی با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان باید سیاست تجاریسازی و شرکتهای دانشبنیان را از اولویت برنامههای خود قرار دهد افزود: عملکرد استان مازندران در این راستا مطلوب است.
وی اظهار داشت: بنیاد نخبگان با برپایی چنین نمایشگاهها و همایشهایی مطابق با استانداردهای علمی و ملی توانسته دستاورد مطلوبی داشته باشد و هر استان نیز مانند مازندران در مقوله پرورش نخبگان و حمایت از استعدادها و نیز تکریم دانشمندان جوان عملکرد بالایی داشته باشد، در افزایش حمایتهای مادی و معنوی آن استان را کمک خواهیم کرد.
داود دومیری گنجی رئیس بنیاد نخبگان استان مازندران بابیان اینکه در دنیای امروز علم و فناوری با شتاب در حال حرکت است اظهار داشت: ما باید در عرصه علمی دنیا سهم خواهی کنیم و در راستای توسعه شرکتهای دانشبنیان برنامهریزی مدون داشته باشیم و شایسته است گامهای اساسی برداریم.
این استاد دانشگاه لزوم توجه بیشتر به فضای علم و فناوری در دانشگاههای استان و پارک علم فناوری را خواستار شد.
وی تصریح کرد: ارزآوری، قطع وابستگی به درآمدهای نفتی و اشتغال پایدار از مؤلفههای اصلی اقتصاد مقاومتی است.
نظر شما