به گزارش خبرنگار مهر، حسین خواجه بیدختی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه توسعه گردشگری که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان دامغان برگزار شد با اشاره به ایجاد ۱۴ اکوکمپ در کشور افزود: از این تعداد یک اکوکمپ در استان سمنان و در حاشیه دریاچه نمک در کویر دامغان راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان این که راه اندازی اکوکمپ گردشگری ایجاد اشتغال، ورود گردشگر داخلی و خارجی و رونق اقتصادی را برای شهرستان دامغان به ارمغان می آورد، خاطر نشان کرد: متاسفانه دامغان با وجود امکانات بالقوه و موقعیت جغرافیایی خاص و همچنین داشتن بناهای تاریخی ناب و بهره مندی از آب و هوای چهار فصل و محیط زیست بکر مورد غفلت واقع شده است.
۱۰۰ هکتار زمین برای اکوکمپ گردشگری در جنوب دامغان اختصاص می یابد
فرماندار شهرستان دامغان نیز در این جلسه از اختصاص ۱۰۰ هکتار زمین برای اکوکمپ گردشگری در جنوب این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این مقدار زمین در اختیار بخش خصوصی و مجری این طرح قرار می گیرد.
علی اصغر مجد با یادآوری این نکته که پس از در اختیار گذاشتن زمین اکوکمپ گردشگری شامل بازارچه صنایع دستی، کافی شاپ، نانوایی سنتی، هتل کوچک، چایخانه و امکانات بهداشتی ایجاد خواهد شد، عنوان کرد: دامغان ۴۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی دارد که از این تعداد ۱۲۰ اثر تاریخی جزو آثار ملی ثبت شده است و ما باید تلاش کنیم که زمینه رشد و توسعه گردشگری و جذب گردشگران را در شهرستان دامغان فراهم کنیم.
نظر شما