۱۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۵۸

اعلام جزئیات سی‌امین جشنواره ملی قرآن دانشجویان

اعلام جزئیات سی‌امین جشنواره ملی قرآن دانشجویان

دبیر سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور جزئیات این دوره از جشنواره را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در‌خصوص زمان برگزاری سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: زمان برگزاری این مسابقات از ۱۹ الی ۲۲ آبان‌ماه در بخش شفاهی خواهد بود.

با اشاره به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این دوره از جشنواره اظهار کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد مسئولان دانشگاه با شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌های کشور، تصمیم بر این شد تا دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم میزبانی این دوره از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور را برعهده بگیرد.

شعاعی همچنین بیان کرد: این دانشگاه نیز پس از ارزیابی ظرفیت‌‌های موجود برای برگزاری جشنواره و همچنین برقراری تعاملات با مراکز فرهنگی همچون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان اوقاف و امور خیریه و ... مصمم به برگزاری این دوره از جشنواره شد.

وی با اشاره به میزبانی استان قم در این جشنواره اظهار کرد: دانشگاه در این دوره سعی بر این دارد تا با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خود و دیگر نهادهای استان قم، این دوره از جشنواره را به صورت هرچه بهتر و مطلوب‌تر و آن‌گونه که شایسته قرآن کریم و دانشجویان عزیز قرآنی باشد، برگزار کند.

معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در بخش دیگری از سخنان خود در‌خصوص تعداد شرکت‌کنندگان در این جشنواره گفت: در سی‌امین دوره از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور بیش از ۱۱۰۰ شرکت‌کننده به تفکیک ۱۲۰ نفر در بخش کتبی، ۲۸۵ نفر در بخش شفاهی، ۱۲۰ نفر در بخش پژوهشی، ۸۰ نفر در بخش فناوری، ۳۶۰ نفر در بخش هنری و ۱۶۰ نفر در بخش ادبی در دو قسمت خواهران و برادران حضور خواهند یافت.

وی همچنین در‌خصوص رشته‌های این دوره از جشنواره بیان کرد: بخش شفاهی جشنواره شامل رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، اذان و مداحی است.

شعاعی افزود: در بخش کتبی نیز دانشجویان در رشته‌های احکام، آشنایی با سیره معصومین(ع)، آشنایی با احادیث و ادعیه، ترجمه و مفردات قرآنی، آشنایی با مفاهیم قرآنی شرکت کرده‌اند.

دبیر سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور همچنین اظهار کرد: بخش هنری نیز شامل تذهیب، طراحی پوستر، پویا‌نمایی، معرق و منبت، فیلم کوتاه، عکاسی، نماهنگ، نقاشی، خوشنویسی و بخش ادبی نیز شامل نمایشنامه‌نویسی، داستان‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و شعر است.

وی افزود: رشته‌های مقاله‌نویسی، تلخیص کتاب، نقد و بررسی کتاب در بخش پژوهشی و همچنین رشته‌های تولید نرم‌افزار و وبلاگ‌نویسی در قسمت فناوری تمامی رشته‌های این دوره از مسابقات است.

معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تصریح کرد: تمامی شرکت‌کنندگان در رشته‌های کتبی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری باید آثار خود را با محوریت قرآن و عترت‌(ع) ارائه کنند.

وی همچنین با تأکید بر استفاده از داوران مطرح و سطح یک کشور در امتیازدهی بخش‌های مختلف این جشنواره، گفت‌: دانشگاه قطعاً در بحث امتیازات و معرفی نفرات برتر حساسیت‌های لازم را خواهد داشت و برای انتخاب داوران از داوران برتر کشوری در حوزه‌های مختلف قرآن و عترت استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 2955170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha