وي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر، با بيان اين مطلب افزود : ما حداقل ميان 12 تا 15 هزار تن كاغذ در شهر قم مصرف مي كنيم و اين نشان دهنده اين مساله است كه قم بعد از تهران تبديل به يكي از قطب هاي صنعت چاپ كتاب در كشور شده است .
حسيني تصريح كرد : بيشترين ميزان توليد كتابهاي مذهبي كشور در شهر قم صورت مي گيرد و شهر قم حتي از جهاتي در زمينه توليد كتاب مذهبي از تهران پيشي گرفته است .
اين ناشر در ادامه تاكيد كرد : اتحاديه ناشران قم تا سه ماه آينده هيچ مشكلي براي تهيه كاغذ ندارد و تا سه ماهه اول سال 1385 به مقدار نياز ناشران قم كاغذ موجود داريم .
وي تصريح كرد : ما از نيمه دوم امسال پيش بيني مصرف كاغذ را تا نيمه اول سال آينده كرده ايم و اگر برنامه ريزي ، جدول بندي دقيقي وجود داشته باشد ، در شهر قم كمبود كاغذ نخواهيم داشت .
رئيس اتحاديه ناشران قم در ادامه گفت : خريد كاغذ فرايندي است كه چند ماه به طول مي انجامد ؛ نخست بايد مناقصه برگزار كنيم و بعد ثبت سفارش با واريز مبالغي به عنوان پيش پرداخت و سپس مي بايست مبلغ كامل را واريز كنيم كه معمولا در اين مرحله با تاخيري كه در سيستم دولتي و اداري پيش مي آيد تشكل هاي بخش خصوصي با مشكل مواجه مي شوند .
وي در ادامه گفت : مشكلي كه براي انجمن فرهنگي ناشران پيش آمد به همين دليل بود كه دولت در تخصيص اعتبار لازم براي خريد كاغذ از كارخانه اندكي تاخير كرد و قيمت كاغذ افزايش يافت و واردات كاغذ اين انجمن با مشكل مواجه شد .
حسيني در ادامه خاطر نشان كرد : دولت امسال هم ارز مورد نياز خريد كاغذ را با تاخير در اختيار ما گذاشت و اين مساله نزديك بود كه مشكلاتي بوجود آورد و اعتبار ما در كارخانه خارجي را به خطر اندازد ولي اين مشكل حل شد و ما حاضر بوديم كه حتي با ارز آزاد هم گشايش اعتبار كنيم تا موقعيتمان به خطر نيافتد و طي توافقي كه با كارخانه كرديم كاغذ را وارد كرديم و مشكل رفع شد .
نظر شما