معاون دفتر شبه خانواده سازمان بهزيستي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در مورد نيازهاي كودكان و نوجوانان نگهداري شده در خانه هاي كودك افزود: تمام نيازهاي فرزندان 3 تا 18 سال مانند نيازهاي تحصيلي ، آموزشي ، تربيتي ، عاطفي ، تغزيه اي و... در خانواده ها ، براي كودكان و نوجوانان بهزيستي نيز در دورانهاي مختلف سني بايد با كمك مددكاران و مشاوران برطرف شود.
حميد رضا الوند با اشاره به كمكها و مشاركتهاي مردمي در ارتباط با كودكان تحت پوشش در مراكز شبانه روزي خاطر نشان كرد: نكته مهم در مشاركتهاي مردمي ، حفظ كرامت و شان كودكان است. مردم مي توانند با مشاركت در طرحهايي مانند سرپرست داوطلب در جهت كمك و رفع نيازهاي كودكان تحت پوشش بهزيستي اقدام كنند.
وي تاكيد كرد: در طرح سرپرست داوطلب ، كودك از خانه كودك خارج نمي شود و افراد خير با مراجعه به مراكز نگهداري مي توانند نيازهاي مادي ، آموزشي ، معنوي ، عاطفي و... كودكان و نوجوانان تحت سرپرست خود را برطرف كنند.
الوند با اشاره به اينكه 70 درصد كودكان تحت پوشش بهزيستي فاقد سرپرست با صلاحيت هستند ، گفت: والدين اين كودكان كساني هستند كه به دلايل خاص در يك مقطع زماني با حكم مرجع قضايي رد صلاحيت شده و پس از آن ، نگهداري كودكان به بهزيستي سپرده شده است.
وي رفع نياز عاطفي كودكان را مهمتر از نياز مادي آنان دانست و افزود: مردم در ايام نوروز مي توانند با هماهنگي سازمان بهزيستي به ديدن كودكان و نوجوانان نگهداري شده در مراكز شبانه روزي بروند و نيازهاي عاطفي آنان را برآورده كنند.
نظر شما