به گزارش خبرنگار مهر، خسرو نشان پیش از ظهر امروز در این مراسم عنوان کرد: خوزستان با دارا بودن تاریخ غنی، جزئی از ایران بزرگ محسوب میشود. وسعت حوزه مسئولیت در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری در اصل به پهنای همه گنجینههای مادی و معنوی تاریخ بشر است.
وی افزود: میراث تاریخی و معنوی خوزستان از دیرینهترین زمان تا به امروز بهعنوان ذخایر ارزشمندی برای نسل بشر محسوب میشود که باید در همین راستا بهخوبی از آنها حفظ و مراقبت کرد.
نشان با بیان اینکه تاریخ بشر در میراثی که هماکنون در اختیار ما است، گنجانده شده است، گفت: بهطور حتم میراث هر منطقه متعلق به ساکنان آن است اما با توجه به اهمیت میراث تاریخی خوزستان در تاریخ بشریت، میتوان از آنها بهعنوان میراثی برای همه انسانهای جهان نام برد.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی خوزستان تصریح کرد: مسائل نهفته فراوانی در تاریخ خوزستان وجود دارد که باید آن را کشف کرد و البته این نکته نیز بسیار حائز اهمیت است تا از آنچه برای ما به جا مانده است بهخوبی حفظ و نگهداری کنیم.
وی گفت: همه ما با هم و با نگاهی جدید باید مسائل مربوط به حوزه میراث را به پیش ببریم. بر اساس تعاریف جدید مدیریتی، صیانت از میراث فرهنگی هر منطقه منحصر به نگهداری از آن نیست بلکه بر اساس این علم باید با استفاده از روشهای جدید سازمانی وضعیت فعلی میراث را از حالت فعلی و چارچوبهای موجود رهایی بخشید.
نشان با بیان اینکه انجام فعالیتهای بزرگ ارادهای قوی میطلبد، گفت: همه سازمان و ادارات مرتبط در استان باید برای شکوفایی و انجام پروژههای بزرگ در میراث فرهنگی خوزستان دست یاری دهند زیرا بهتنهایی و با بودجه محدود این سازمان نمیتوان فعالیتهای مفیدی انجام داد.
وی عنوان کرد: ما باید به حوزه گردشگری بهعنوان یکی از شاخصههای مهم در توسعه استان بنگریم. بسیاری از ثبت جهانی سه اثر تاریخی استان بهسادگی گذر میکنند درصورتیکه از این مسئله میتواند زمینه ورود گردشگر و پس از آن رشد اقتصادی استان استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی خوزستان تصریح کرد: امیدوار هستم بتوانم در پایان دوران مسئولیت خود، شکر این نعمت بزرگ را بهجای آورم. بر عهده گرفتن مسئولیت این سازمان بار گرانقدری است که از جانب خداوند به من داده شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، خسرو نشان متولد سال ۱۳۳۸ است که پایاننامه دکترای وی با عنوان «همگام با شیخ طوسی و ابن ادریس حلّی در مسیر تحوّل فقه» بود.
از فعالیتهای اجرایی وی میتوان به مدیر روابط عمومیِ فرمانداری خرمشهر در ابتدای جنگ تحمیلی، مدیرکل امور فرهنگی و فوقبرنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، معاون دانشجوییِ دانشگاه شهید چمران اهواز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، رئیس مرکز هنرهای نمایشیِ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد.
پیش از این افشین حیدری به مدت ۲۸ ماه مدیر کلی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خوزستان را بر عهده داشته است.
نظر شما