۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۸:۲۱

طی مراسمی با حضور مسئولان؛

مدرسه مشارکتی ۶ کلاسه روستای «گنداب علیا» قروه افتتاح شد

مدرسه مشارکتی ۶ کلاسه روستای «گنداب علیا» قروه افتتاح شد

قروه- دبستان ۶ کلاسه برکت روستای گنداب علیا قروه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان در این مراسم که شامگاه دوشنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی صورت گرفت اظهار داشت: این طرح آموزشی از طرحهای بنیاد برکت برای رفع محرومیت از طریق توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم است.

به گفته شهرام سعیدی این واحد آموزشی با ۶ کلاس درس در زمینی به مساحت ۵۳۰ مترمربع و اعتبار هزینه شده ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ريال توسط بنیاد برکت و ۲ میلیارد ريال نیز از محل اعتبارات دولتی احداث شده است.  

وی با اشاره به اهمیت پروژه های طرح برکت گفت: بنیاد برکت در کمیت و کیفیت آموزشی کمک خوبی به آموزش و پرورش کرده است چرا که وقتی امکانات و فضای آموزشی آماده شود قطعاً بر روی کیفیت آموزش و پرورش هم در مناطق محروم تأثیر شگرفی دارد.

سعیدی آغاز به کار بنیاد برکت در کردستان را از سال ۸۹ عنوان کرد و افزود: با افتتاح این طرح در قروه به ردیف بیستم در طرحهای بنیاد برکت رسیدیم.

وی با بیان اینکه راهبرد اصلی بنیاد برکت کمک به رفع محرومیت از طریق توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم است، یادآور شد: این بنیاد تمام فعالیتهای خود را در چارچوب اقتصاد مقاومتی برای محرومیت زدایی از مناطق محروم قرار داده است.

استانداردسازی ۲۰ درصد از مدارس قروه

در ادامه این مراسم مدیر آموزش و پرورش قروه نیز با اشاره به اهمیت این پروژه عنوان کرد: یکی از دغدغه های آموزش و پرورش تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان واجب التعلیم به صورت کاملاً ۱۰۰درصدی است که خوشبختانه این مهم در شهرستان قروه محقق شده است.  

حسین الماسی به کارگیری تکنولوژی مدرن در نظام آموزشی را یکی دیگر از دغدغه های موجود دانست.

به گفته وی در حال حاضر ۹۰ کلاس درس دارای سیستم گرمایشی غیر استاندارد هستند و باید گفت در سال جاری ۲۰ درصد مدارس که شامل ۱۰۶ کلاس درس است از سیستم گرمایشی استاندارد بهره می برند و این در حالی است که در سال گذشته ۱۲۴ کلاس درس استاندارد سازی شدند.

الماسی تصریح کرد: امسال ۱۳ کلاس درس با کمک یک خیر از تهران به مبلغ ۷۵۰ میلیون ريال در مدارس روستایی شهرستان استاندارد سازی شده است.

مدیر آموزش و پرورش قروه همچنین از وجود ۴۰ مدرسه تخریبی و فاقد حصار در شهرستان خبر داد و عنوان کرد: اعتباری از محل ماده ۱۸۰ در سال گذشته اعتباری به آموزش و پرورش تخصیص نیافت که با همت و تلاش مسئولان مرتبط امسال ۱۵ میلیارد ریال از این اعتبارات در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت که انتظار داریم برای تقویت فضای آموزشی به کار برده شود.

الماسی در ادامه با اشاره به مشکل کمبود معلم، افزود: امروز یکی از مشکلات عدیده جامعه آموزشی جهان کمبود معلم است که این مسئله در شهرستان قروه وجود ندارد چرا که ما نه تنها با کمبود معلم روبرو نیستیم بلکه مازاد نیرو نیز داریم.

به گفته وی در دنیا به ازای هر ۱۵ دانش آموز یک معلم فعالیت دارد که در ایران با ۴ رقم اختلاف به ازای هر ۱۱ دانش آموز یک معلم و در شهرستان قروه این رقم به ازای هر ۹ دانش آموز یک معلم است.

کد خبر 2956556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha