به گزارش خبرنگار مهر، تعدادی از متقاضیان جذب اعضای هیات علمی که پرونده آنها درحال بررسی در دانشگاه تهران است نسبت به دریافت مبلغ ۱۰۰ هزار تومان برای بررسی پرونده خود در این دانشگاه اعتراض دارند چراکه این افراد در زمان ثبت نام در فراخوان جذب نیز مبالغی مبنی بر وجه ثبت نام به مرکز جذب وزارت علوم واریز کرده اند.
طی چند سال گذشته روند جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه ها به صورت متمرکز انجام می شود و تمامی متقاضیان باید با ورود به سامانه جذب اعضای هیات علمی این وزارتخانه و پرداخت مبلغی به عنوان وجه ثبت نام نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام کنند تا براین اساس شاهد یک روال مشخص و معین در کشور باشیم. اما علی رغم انجام تمام این مراحل متقاضیانی که پرونده آنها قرار است در دانشگاه تهران بررسی شود ملزم به پرداخت وجه مجدد برای بررسی پرونده های خود به این دانشگاه هستند.
این دانشگاه خلاف روند معمول وزارت علوم و سایر دانشگاهها، نسبت به دریافت مدارک متقاضیان به صورت جداگانه کرده است. همچنین متقاضیان برای ارسال مدارک به دانشگاه تهران ملزم به پرداخت هزینه ۱۰۰ هزار تومانی هستند.
در سامانه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران آمده است متقاضیان باید در تاریخ های ۹ تا ۱۵ آبان ماه به این سامانه مراجعه کرده و پس از پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزار تومان مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند.
این در حالی است که دیگر دانشگاه های کشور برای بررسی پرونده متقاضیان جذب مبلغ جداگانه ای دریافت نمی کنند اما طبق اعلام تعدادی از متقاضیان جذب در دانشگاه تهران بررسی پرونده این افراد منوط به پرداخت وجه شده است.
پاسخ معاون آموزشی دانشگاه تهران
حسین حسینی معاون آموزشی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: دریافت وجه برای بررسی پرونده متقاضیان جذب در این دانشگاه تصمیم جدیدی نیست و از گذشته نیز وجود داشته است.
وی تاکید کرد: حجم پرونده هایی که به دانشگاه تهران برای بررسی ارسال می شود بسیار زیاد و بنابراین بررسی این پرونده ها نیازمند زمان و هزینه است که براین اساس از متقاضیان جذب برای بررسی پرونده مبالغی دریافت می شود.
معاون آموزشی دانشگاه تهران اضافه کرد: پرونده های متقاضیان جذب باید در گروه های آموزشی، کمیته جذب دانشکده و کارگروه های تخصصی دانشکده ها بررسی شود که تمامی این مراحل زمان بر و هزینه بر است.
حسینی در پاسخ به این سئوال که چرا دیگر دانشگاه های کشور اقدام به دریافت وجه برای بررسی پرونده متقاضیان جذب خود نمی کنند، گفت: زیرا تعداد پرونده هایی که به این دانشگاه ها ارسال می شود بسیار کم است اما تعداد پرونده های ارسال شده به دانشگاه تهران از حجم زیادی برخودار است.
وی خاطرنشان کرد: به طور میانگین در هر فراخوان دانشگاه تهران حدود ۲ هزار و ۵۰۰ پرونده متقاضیان جذب را بررسی می کند و این درحالی است که حجم پرونده های دیگر دانشگاه ها به این میزان نیست.
علی رغم پی گیری های خبرگزاری مهر در این خصوص مسئولان وزارت علوم در این زمینه پاسخگو نبودند.
نظر شما