۷ اسفند ۱۳۸۴، ۲۰:۴۲

ايجاد مركزي براي آموزش وبلاگ به طلاب در حوزه علميه ضروري است

ايجاد مركزي براي آموزش وبلاگ به طلاب در حوزه علميه ضروري است

معرفي، آموزش و مديريت وبلاگ به طلاب، بايد در دستور كار مديران حوزه هاي علميه قرار گيرد.

حجت الاسلام "احمد نجمي" در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وظيفه يك طلبه، پس از كسب معارف اسلامي، رساندن اين معارف به ديگران است و با توجه به فراگير بودن وبلاگ، همچنين آساني استفاده از آن بايد طلاب بتوانند از اين ابزار به عنوان يك وسيله براي انجام رسالت خود استفاده كنند.

اين روحاني بلاگر افزود: در طي چند قرن گذشته، منبر به عنوان يك ابزار بسيار مفيد و موثر در جهت انجام رسالت حوزويان كارساز بوده و خواهد بود، ولي اكنون در كنار حفظ و توسعه اين شيوه سنتي بايد از شيوه هاي جديد رسانه اي مانند وبلاگ و سايت استفاده شود. 

وي ضمن اشاره به اينكه عنصر مهم در يك وبلاگ، محتوا و توان علمي وبلاگ نويس است اضافه كرد: نمي توان با نگارش مطالب خنثي يا ارائه خاطرات شخصي، مخاطب زيادي براي وبلاگ خود داشت ولي نگارش مطالب علمي، مهمترين عامل جذب مخاطب است.

"نجمي" اضافه كرد:  درحوزه حداقل زمان تحصيل 8 سال است و مشخص است كه يك طلبه عادي نيز از نظر محتوا مي تواند به راحتي وبلاگ توليد كند و همين موضوع نشانگر آن است كه در حوزه هاي علميه پتانسيل بسيار زيادي براي استفاده از اين ابزار وجود دارد.

نويسنده وبلاگ منبرنت گفت : متاسفانه در كنار پتانسيل بالاي حوزه هاي علميه، استقبال طلاب از اين ابزار بسيار اندك است و اين موضوع به دوعامل مرتبط است. عامل اول آشنا نبودن طلاب با اين ابزار و عدم معرفي اين رسانه به آنها است و عامل دوم كه مهمتر است عدم توجه مديران و مسئولين حوزه به وبلاگ است.

"نجمي" افزود: بايد از متوليان حوزه به صورت جدي سئوال شود كه براي معرفي، آموزش و مديريت وبلاگ نويسان چه اقداماتي انجام داده اند؟ موسسه كامپيوتري نور به عنوان يكي از مراكز پيشرو در فعاليت هاي رايانه اي در حوزه هاي علميه در سال هاي قبل كه توليد نرم افزار به عنوان يك نياز جدي مطرح بود، توانست درخشش خوبي داشته باشد و با توليد نرم افزارهاي اسلامي ، اين وظيفه را به خوبي انجام دهد ولي اين مركز از سال هاي قبل كه اينترنت و وبلاگ حرف اول را مي زدند، نتوانست موفقيتي كسب كند.

وي گفت : هم اكنون نزديك به 50 وبلاگ كه توسط طلاب و روحانيون نوشته مي شود، شناسايي شده است و قطعا رقم روحانيون  بلاگر بيشتر است. چون برخي از روحانيون، مانند ساير بلاگرها تمايلي به معرفي خود ندارند، اما اگر اهميت اين موضوع براي متوليان و دانش پزوهان حوزه مشخص شود، قطعا اين آمار بسيار بيشتر خواهد شد.

"نجمي" گفت:  تاكنون چندين كلاس آشنايي با وبلاگ براي طلاب برگزار شده كه با اسقبال خوبي مواجه شده است ولي نبودن امكانات و پشتيباني فني، منجر به تعطيلي برخي از اين وبلاگها شده است.

کد خبر 295980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha