به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی شامگاه شنبه در هشتمین نشست شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کردستان گفت: متاسفانه در دولت ها ادبیات اشتباهی که وجود دارد خراب کردن پل های گذشته است.
وی با اشاره به اینکه از زمان دولت دکتر رجایی تاکنون در پست های مختلفی ارائه خدمت کرده است، عنوان کرد: از هر رهرو قرآنی انتظار می رود هم نیمه خالی و هم نیمه پر لیوان را ببیند، به عبارتی نسبت به مسائل و موضوعات مختلف منصف باشد.
وی بیان کرد: کردستان دیروز با امروز تغییرات بسیاری کرده است و این نتیجه تلاش تمامی مسئولان در دولت های گذشته تاکنون بوده است و نمی توان آن را به یک یا دو دولت نسبت داد.
معاون امور مجلس، حقوقی و استان ها وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: اگر دولت یازدهم شعار خود را بر تدبیر و امید مبتنی کرد برای خود ایجاد هزینه کرده چون دیگر نباید تصمیمات خلاف تدبیر توسط دولتمردان اتخاذ شود.
طاهایی با بیان اینکه تدبیر به معنای با احتیاط و تعقل و حساب شده سخن گفتن است، ادامه داد: اگر مسئولی حساب شده و اصولی ومدبرانه سخن بگوید آنگاه خروجی تدبیر، امید خواهد شد.
وی یکی از نیازهای مدیریت در عصر حاضر را افزایش آستانه تحمل مدیران خواند و گفت: برای پیشبرد هر چه بهتر و بیشتر کارها مدیران باید آستانه تحمل خود را در مواجه با مسائل و موضوعات مختلف ارتقا دهند.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب سال جاری را به نام دولت و ملت همدلی و همزبانی نامگذاری کردند چرا ایشان تشخیص دادند که امسال بیش از هرچیزی نیاز به افزایش همدلی و همزبانی بین مردم ومدیران داریم.
معاون امور مجلس، حقوقی و استان ها وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه نجات مدیریت کشور را تبعیت از رهبرمعظم انقلاب ذکر کرد و اظهارداشت: امروز صلاح ما این است که با ادبیات رهبر سخن بگوییم و همواره از فرمایشات ایشان تبعیت کنیم.
طاهایی اظهارداشت: مقام معظم رهبری فرمودند با توسعه اشتغال می توان تهدید مرز را در استان های مرزی هم چون کردستان برطرف کنیم لذا تمامی مسئولان ومدیران باید در راستای ایجاد اشتغال از طریق راه اندازی کارگاه های بزرگ و طرح های خرد اقدام کنند.
نظر شما