به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، جواد وندنوروزبا بيان اين مطلب درخصوص نقش مراكز مشاوره و مددكاري اجتماعي در تامين و توسعه امنيت اجتماعي، گفت: امنيت ذهني و عيني از بعد فردي به امنيت اجتماعي وابسته است و ابعاد مختلف از جمله امنيت شغلي ، اقتصادي ، سياسي ، فرهنگي ، جاني و.. را نيز شامل مي شود.
وي با تاكيد بر نقش مراكز مشاوره در برقراري ثبات سياسي و امنيت رواني و اجتماعي، اذعان داشت: اين مراكز با راهنمايي و مشاوره علمي و ارائه الگوهاي اصولي و قانوني به آحاد جامعه ومنع استفاده از شيوه هاي تحكيمي و خشونت آميز، امنيت و هدايت عقلائي شيوه هاي غير خشونت آميز را در جامعه اشاعه مي دهد.
به گفته اين استاد دانشگاه مراكز مشاوره از طريق برقراري ارتباط با افراد و آگاه كردن جامعه، نوعي آرامش خاطر و امنيت رواني را به افراد تلقين مي كند.
وي ادامه داد: اين مراكز با آموزش هاي صحيح خود موجب برقراري و توسعه امنيت رواني و جلوگيري از آسيب پذيري داخلي و تهاجم رواني ، عدم گسترش مفاسد اجتماعي ، برقراري امنيت داخلي، افزايش امنيت اخلاقي، تقويت نهادهاي مردمي ، برقراري امنيت و رفاه اجتماعي و تقويت امنيت اجتماعي و بهداشت رواني در جامعه مي شوند
نظر شما