به گزارش خبرنگار مهر، اسدلله حیدری ظهر پنج شنبه در اولین همایش بهبودیافتگان از اعتیاد لرستان اظهار داشت: آسیب های اجتماعی رابطه تنگاتنگی با توسعه دارند و هرچه میران توسعه یافتگی کشوری بیشتر باشد آسیب های اجتماعی آن کشور کاهش می یابند.
وی اعتیاد را یک آسیب اجتماعی و محصول یک جامعه توسعه نیافته دانست و عنوان کرد: می توان به شکل نمادین شناسنامه ای برای افراد بهبود یافته تهیه کرد و نشان داد که روز تولد آنها روز پاکی شان از اعتیاد است.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه بهبودیافتگان هزگز نباید نگاه تحقیرآمیز دیگران نسبت به خود و خانواده شان را فراموش کنند، ادامه داد: بهبودیافتگان باید به طور مداوم جنگیده و در عرصه زندگی فعال باشند.
حیدری با اشاره به اینکه اعتیاد یک مسئله پیچیده است، تصریح کرد: اعتیاد تمام ابعاد روحی و جسمی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و درمان آن هم پیچیدگی های خاص خود را دارد.
وی با اشاره به اینکه در درمان اعتیاد باید از ظرفیت های مردمی ngo ها و Na استفاده کرد، افزود: خدمات ارائه شده در این راستا باید استانداردسازی و برابر با الگوهای بین المللی باشند.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه بهزیستی به عنوان ارگان و نهاد تصصیم ساز به دنبال صیانت اجتماعی از بهبودیافتگان است، خاطرنشان کرد: در راستا سه خدمت پرداخت کم هزینه درمان به بیماران کم درآمد و بی بضاعت، آماده سازی شغلی و حرفه ای و ایجاد خانه های میان راهی را در اولویت کار خود قرار دادیم.
حیدری با اشاره به اینکه سال گذشته ۹ هزار و ۳۸۴ نفر به ۱۹ مرکزدرمان سرپایی مجاز ما مراجعه کرده اند، بیان داشت: طی سال گذشته ۳۶۰ میلیون ریال کمک هزینه برای درمان ۶۸۶ بیمار کم درآمد به مراکز درمان سرپایی دارای مجوزمان پرداخت کردیم.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته هفت هزار و ۱۰۲ نفر به مراکز اقامتی میان مدت بهزیستی مراجعه کرده اند، عنوان کرد: طی سال گذشته ۵۴۵ میلیون ریال به ۲۷۲ نفربیمار مراجعه کننده به مراکز اقامتی میان مدت یارانه درمانی پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: طی سال گذشته ۸۷ نفر از خدمات بازتوانی این نهاد استفاده کرده اند.
وی با بیان اینکه در شش ماهه نخست سالجاری پنج هزار نفر به مراکز اقامتی میان مدت بهزیستی مراجعه کرده اند، یادآور شد: در شش ماهه نخست سالجاری ۱۴۳ میلیون ریال به ۷۲ نفر از مراجعه کنندگان مراکز اقامتی میان مدت پرداخت شده است.
حیدری با اشاره به اینکه همچنین طی این مدت ۴۰ هزار نفر به مراکز درمان درمان سرپایی بهزیستی مراجعه کرده اند، تصریح کرد: در مدت زمان یاد شده ۱۳۵ میلیون ریال برای درمان دو هزار و ۲۷۰ نفر از مراجعه کنندگان مراکز درمان سرپایی پرداخت شده است.
نظر شما