به گزارش خبرنگار مهر، حسین انتظامی، معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه بیستویکمین نمایشگاه مطبوعات که عصر امروز جمعه ۲۲ آبان در مصلای تهران در حال برگزاری است، گفت: صاحب نمایشگاه مطبوعات خود رسانه ها هستند. گردهمایی یک هفته ای و سالانه رسانه ها فرصتی است برای اینکه آنها هم مخاطبان خود را از نزدیک ببینند و از آنها بازخورد بگیرند و هم فرصتی است برای تقدیر مسئولان کشور و مخاطبان از فعالیت یکساله رسانه ها.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد افزود: سیاستی که در این دو سال اخیر در این معاونت طی شده، این بوده که در اموری که قابل واگذاری هستند، دولت از تصدی گری های خودش تا حد امکان به نفع صنوف عقبنشینی کند که یکی از جلوه های این موضوع همین نمایشگاه است. جلوه دیگر سیاستی است که در یارانه مطبوعات اجرا شده است.
وی ادامه داد: یکی از جلوه های نمایشگاه مطبوعات شناسایی و قدردانی از رسانه هایی است که به زبان فارسی به عنوان یک گهر ارزشمند و سرمایه ملی توجه دارند. با توجه به نقش جدی رسانه ها در ساخت زبان و اینکه زبان فارسی هم چشمه هویتبخش است و هم امنیتآفرین و لذا از این جهت از آقای حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی باید تشکر کنم.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد ابراز امیدواری کرد: رسانه ها سرمایه ملی زبان فارسی را حفظ کنند و تقدیر از رسانه های پاسدار این زبان مقدمه ای باشد برای برگزاری دوره های آموزشی گسترده در این زمینه با مشارکت و معاضدت فرهنگستان زبان و ادب فارسی.
انتظامی در پایان سخنانش با اشاره به بخش دوم شعار نمایشگاه بیست و یکم یعنی «پاسخ مسئولانه» تاکید کرد: هیچ فرآیندی بهتر و موثرتر از اجرای دقیق قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات نیست مطابق این قانون همه دستگاه های حاکمیتی، دولتی و عمومی و حتی بخش های خصوصی که بعضا به ارائه خدمات عمومی می پردازند، موظفند در رابطه با هر آنچه که برای شهروندان حق یا تکلیف ایجاد می کنند، اولا اطلاعات لازم را به صورت عام منتشر کنند و دوما دسترسی شهروندان را به این اطلاعات میسر کنند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما تنها با این کار است و تنها با شفایت است که می توانیم به سمت مبارزه واقعی با فساد حرکت کنیم. اجرای این قانون در جهت ایفای کارویژه رسانه ها، مساله ای جدی است.
نظر شما