به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی ظهر دوشنبه در هفتمین جلسه شورای اداری استان کرمانشاه که در محل سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد با اشاره به شعار کاری خود مبنی بر ایجاد تحول در استان طی دوران مسئولیتش گفت: متاسفانه در استان کرمانشاه با یک تناقض روبرو ایم چرا که از سوی شاهد استعدادها و از سوی دیگر شاهد محرومیت ها در این استان هستیم و در واقع استان کرمانشاه در جایگاه واقعی خود قرار ندارد.
وی با اشاره به مذاکرات هسته ای برای رفع تحریم های موجود گفت: ای کاش در شرایطی قرار داشتیم که تحریم ها به بنیان های اقتصادی و اجتماعی ما خلل وارد نمی کرد.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه متاسفانه هنوز هم اقتصاد ما یک اقتصاد وابسته به نفت است و کشور بدون نفت نمی تواند کار چندانی کند گفت: این موضوع ما را در تنگنا قرار داده بود که نهایتا دولت مصلحت اندیشی کرده که با اندیشه ایجاد یک تعامل حساب شده در دنیا به روزهایی برگردیم که از استعدادهای کشور به درستی استفاده شود.
وی با اشاره به شعار سال گفت: ما برای رسیدن به اهداف تعیین شده در شعار سال باید ایجاد تحول کنیم و ایجاد تحول ابتدا باید در نگاه و بینش ما اتفاق بیفتد.
مدیران نباید عدم بودجه را بهانه کارنکردن قرار دهند
رازانی یکی از مصیبت ها و موانع موجود در ایجاد تحول را ارائه بهانه عدم وجود امکانات برای کار از سوی مدیران دانست و اینکه کارهای انجام نشده را با نبود امکانات توجیه کنند.
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی مدیران از پیش نقش بازنده را بازی می کنند و فراموش می کنند که باید نقش برنده را ایفا کرده و تنها متکی به بودجه های موجود نباشند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: من این بهانه را از هیچ مدیری نمی پذیرم و باید مدیران به دنبال جذب امکانات و بودجه های پنهان باشند و آنها را به کار بگیرند.
وی افزود: مدیری که این امکانات پنهان را ندیده و فقط جداول بودجه ها را می بیند مدیر موفقی نیست و بالعکس، لذا باید این امکانات پنهان چون ظرفیت عظیمی که در بخش خصوصی و سرمایه ای که در تک تک خانوارها است را بیند و آنها را جذب کند.
رازانی گفت: امروز که کشور در شرایطی جدید قرار دارد وقت ورود امکانات و سرمایه خارجی به کشور است که از آن جمله می توان به عهده دار شدن اجرای قطار شهری کرمانشاه اشاره کرد، پس تحول ابتدا باید در نگاه و سپس در عمل اتفاق بیفتد.
وی خطاب به مدیران دستگاه های اداری و اجرایی استان خواست تا اول تحول در نگاه داشته باشند و سپس نقش مدیر برنده را ایفا کنند.
استاندار کرمانشاه خواستار ارزیابی شاخص های این تحول توسط مدیران شد و گفت: انتظار یک مسابقه در این زمینه را بین دستگاه های استان داریم که طی آن هر کسی نسبت به وضع قبلی و دستگاه های مشابه سبقت بگیرد.
مدیران در چهارچوب منشور رفتاری استان حرکت کنند
وی تاکید کرد: مدیران ما باید تغییر نگاه و رفتار اداری را پیش گیرند و چند محوری را که مد نظر ما است و به عنوان منشور رفتار اداری استان اعلام می کنیم را سرلوحه کارهای خود قرار داده و در چهارچوب آن حرکت کنند.
رازانی حضور کامل و توانمد در ساعات اداری را از جمله تاکیدات این منشور رفتاری برشمرد و گفت: هر مدیر سازمانی باید حداقل یک تا دوبار در هفته نیز دستگاه های شهرستانی خود را مورد ارزیابی قرار دهد.
وی در دسترس بودن مدیران برای ارباب رجوع و بازبودن درب اتاق آنها به روی مردم را از دیگر تاکیدات دانست و افزود: نباید مدیران در یک دژ نفوذ ناپذیر قرار گیرند بلکه باید در دسترس مردم باشند که البته موارد ذکر شده و خصوصا این موضوع نیز در کنترل ما خواهد بود.
استاندار کرمانشاه مردم را ولی نعمتان مدیران برشمرد و گفت: این مردم با مشکلاتی چون بیکاری مواجهند بنابراین باید زمینه بروز و طرح مشکلاتشان با مدیران باید فراهم باشد.
وی مهمترین رکن این منشور رفتاری را عدالت در توزیع امکانات و فرصت ها دانست و افزود: نباید شرایط به سمتی رود که تنها به وابستگان فکری و جناحی خود اجازه کار بدهیم و این بزرگترین انحراف و تخلف است.
هنوز مقداری آلودگی اداری داریم
رازانی با ابراز تاسف از اینکه ما کشوری هستیم که هنوز در معیارهای سنجش در دنیا یک مقدار آلودگی اداری داریم گفت: ما در استان کرمانشاه روی این موضوع حساسیم.
وی موضوع دیگر در ایجاد سلامت اداری را شفافیت در کارها برشمرد و گفت: در بازدید از بازارچه های مرزی مقداری شاهد آشفتگی و عدم شفافقیت بودیم که اینگونه عدم شفافیت ها زمینه را برای ابهام ایجاد می کند و یکی از مولفه های سلامت اداری پاکدستی و پاکدامنی و شفافیت است.
استاندار کرمانشاه بر تسریع در انجام پروژه های در دست اجرا در حداقل زمان ممکن تاکید کرد و گفت: باید این موضوع با یک اولویت کاری سرعت گیرد و طی ترتیباتی که در شورای برنامه ریزی مطرح شده از هردو جلسه این شورا یک جلسه به پیگیری پروژه ها با حضور فرماندران اختصاص داده می شود.
وی هم چنین بر تسریع و کیفیت در اجرای امور جاری نیز تاکید کرد تا در نتیجه آن شاهد تحول آفرینی در استان باشیم.
ضرورت حرکت به سمت مگا پروژه ها در استان
رازانی یکی از راهکارهای ایجاد تحول در استان را حرکت به سمت مگاه پروژه ها دانست و گفت: ما در استان کرمانشاه مگا پروژه هایی چون پالایشگاه آناهیتا داریم و تبدیل منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین به منطقه آزاد نیز می تواند یک مگا پروژه باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه من تنها دو ماه است که در استان کرمانشاه حضور دارم و نباید به این زودی چیزی را اعلام کنم اما مواردی از مگاپروژه ها را مطرح می کنم که هم برای خود تعهد ایجاد کنم و هم یک روند تحولی در استان شکل گیرد.
استاندار کرمانشاه ایجاد کریدور بیستون – طاقبستان را تحت عنوان «مسیر گردشگری ایران باستان» یکی از مگا پروژه های مد نظر برشمرد و گفت: مکان یابی برای ایجاد فرودگاه جدیدی که پاسخگوی نیاز چندسال آینده در استان باشد دیگر مگا پروژه مد نظر خواهد بود.
وی ساماندهی آبشوران کرمانشاه را از دیگر مگا پروژه ها در استان برشمرد که می تواند در اولویت و مد نظر قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه بر تدوین یک برنامه خوب برای بهره برداری از ظرفیت آبی موجود در استان و ایجاد فرصت های اشتغال برای کشاورزی را از این طریق، از دیگر موضوعات مد نظر به عنوان مگا پروژه در استان مطرح کرد.
وی افزود: ما باید به دنبال یک قطار سریع و سیر از تهران به کربلا باشیم و قطار فعلی تنها برای حمل بار است.
رازانی بر افزایش میزان اشتغال صنعتی به عنوان دیگر مگا پروژه تاکید کرد و گفت: هم اکنون ۱۸ هزار اشتغال صنعتی دراستان کرمانشاه است و ما باید اشتغال صنعتی را به سمت شهر صنعتی ای چون ساوه که ۴۰ هزار اشتغال در این بخش دارد ببریم.
معرفی معاون سیاسی – اجتماعی
استاندار کرمانشاه ضمن معرفی یوسف شاه حسینی به سرپرستی معاونت سیاسی، اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: پیشنهاد انتصاب حاج جعفر همتی را نیز برای سرپرستی معاونت امنیتی انتظامی داده ایم تا معاونت سیاسی – امنیتی استانداری به دو بخش تقسیم شود که هنوز از سوی کشور پذیرفته نشده است.
وی یکی از مهمترین موضوعات استان را در حوزه سیاسی – انتخاباتی، انتخابات پیش رو دانست و افزود: این موضوع باید در استانداری و فرمانداری ها رعایت شود و ما بر عدم دخالت مدیران دولتی در پروسه انتخابات تاکید داریم.
رازانی تاکید کرد: هیچ مدیر دولتی حق ندارد در جریان انتخابات رفتار حمایتی یا تضعیف کننده ای را در مقابل کاندیداها داشته باشد و باید امکانات دولتی استان نیز تنها در اجرای انتخابات به کار رود.
نظر شما