به گزارش خبرنگار مهر، مراسم کلنگ زنی مرکز علمی و کاربردی میثاق در شهرک صنعتی سیمین دشت فردیس صبح امروز دوشنبه، با حضور رییس دانشگاه علمی و کابردی کشور برگزار شد.
محمد اخباری در ابتدا سخنان خود به رایزنی با کشورهای منطقه در خصوص تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی در این کشورها اشاره کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیک دانشگاه علمی و کاربردی را در این کشورها تاسیس کنیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بیش از ۶۰ درصد دانشگاه های کشور توسط بخش خصوصی اداره می شود، گفت: ۳۵درصد دانشگاه ها توسط بخش دولتی اداره می شود.
اخباری به برنامه های دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های این دانشگاه ماموریت گرایی مراکز علمی کاربردی کشور با توجه به ماموریت محوله به مراکز تحت نظر خود است.
رییس دانشگاه علمی و کابردی کشور دومین برنامه این دانشگاه را هماهنگی با مجموعه وزارت کار و آموزش و پرورش برای تکیمل چرخه نظام اشتغال عنوان کرد.
دانشگاه علمی و کاربردی از دل صنعت و محیط کار بیرون آمده است
وی در ادامه با تاکید بر اینکه صلاحیت حرفه ای در کشور بدون متولی مانده است، گفت: کسی مرجع رسیدگی به این موضوع نیست در این صورت نمی توانیم شاهد جهت گیری مثبت در حوزه آموزش در استان ها باشیم.
اخباری از دانشگاه علمی و کابردی به عنوان دانشگاه نسل سوم یاد کرد و گفت: این دانشگاه از دل صنعت و محیط کار بیرون آمده است به همین منظور باید برای توسعه، آموزش و فناوری تلاش کنیم به سمت دانش بنیان کردن این دانشگاه و تجاری سازی علم گام برداریم.
وی در ادامه ماه حصل دانشگاه علمی کاربردی را مهارت آموزی دانشجویان، عنوان کرد و گفت: این دانشگاه ارتباط مستقیمی با صنعت دارد معتقدیم وظیفه ما تربیت و آماده کردن نیروهای تحصیل کرده و دانش بنیان کردن اقتصاد کشور است.
اخباری به تفاهمنامه ای اشاره کرد که با اتاق اصناف کشور منعقد شده است و گفت: طبق این تفاهمنامه آموزش های تک پودمانی از اول آذر در سراسر کشور اجرا می شود.
رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: طرح رتبه بندی در مراکز علمی و کاربردی کشور اجرا شده است در اجرای این طرح ۱۲۰ مرکز مورد ارزیابی قرار گرفت و ۱۳مرکز منحل شد این طرح ترم بهمن سال آینده نیز اجرا می شود.
۵۷۰ هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی کشور مشغول به تحصیل هستند
اخباری ادامه با تاکید بر اینکه از بیش از یک میلیون فارغ التحصیل دانشگاه علمی و کاربردی بیش ۷۸ درصد شاغل هستند، گفت: کاربردی بودن آموزش ها در این دانشگاه باعث قوت است و امیدواریم ظرف پنج سال آینده این رقم به ۹۰ درصد برسد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۵۷۰ هزار دانشجو در چهارگروه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در حال حاضر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۶۰ درصد از دانشجویان در بخش صنعت، ۳۲درصد در بخش خدمات، ۷ درصد فرهنگ و هنر و بقیه در بخش کشاورزی ۳ درصد مشغول به تحصیل هستند.
رییس دانشگاه علمی و کابربردی کشور در پایان گفت: دانشجویان این دانشگاه در یکهزار و ۱۰۰ مرکز با ۷۷۰ رشته دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما