۲۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۳۹

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی:

ارومیه به عنوان پایلوت برای اجرای طرح شهر هوشمند انتخاب شد

ارومیه به عنوان پایلوت برای اجرای طرح شهر هوشمند انتخاب شد

ارومیه - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی از انتخاب ارومیه به عنوان پایلوت برای اجرای طرح شهر هوشمند در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادرصفرزاده ظهر سه شنبه در آیین تجلیل از متولیان انتخاب ارومیه به عنوان پایلوت شهر هوشمند کشور اظهار داشت:اجرای طرح دولت الکترونیک گامی مهم برای به حداقل رساندن فساد اداری است و بر این اساس تفاهم‌ نامه‌ای میان استانداری آذربایجان غربی و سازمان فناوری اطلاعات ایران امضا شده و ارومیه به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده است.

صفرزاده با اشاره به برگزاری همایش شهر هوشمند با حضور مدیران ارشد فناوری استان‌ها در تهران افزود: در این همایش استان‌های انتخابی خلاصه‌ای از طرح‌های موفق انجام ‌شده یا درحال انجام در استان متبوع و نیز برنامه‌ریزی‌ها و نقشه راه موجود جهت نیل به شهر هوشمند را ارائه کردند که پس از ارائه این طرح‌ها، هیئت داوران،پنج شهر تهران،اصفهان،مشهد،تبریز و ارومیه را بعنوان شهر پایلوت جهت راه اندازی شهر هوشمند پیشنهاد و انتخاب کردند.

وی ادامه داد: شهر ارومیه دارای زیرساخت‌های خوبی در راستای راه اندازی شهر هوشمند است و می‌توان از این ظرفیت در جهت توسعه دولت الکترونیک، پیاده سازی خدمات الکترونیکی و همچنین ایجاد شبکه ملی اطلاعات مابین دستگاه‌های اجرایی استفاده کرد.

صفرزاده همچنین دولت الکترونیک را گامی مهم برای به حداقل رساندن فساد اداری دانست و گفت: طرح دولت الکترونیک در استان آذربایجان غربی که طی تفاهم نامه میان استانداری و سازمان فناوری اطلاعات ایران بعنوان پایلوت کشوری انتخاب شده، بصورت جدی دنبال می‌شود.

وی اضافه کرد: آذربایجان غربی پتاسیل های لازم را برای اجرای طرح دولت الکترونیک دارد که در صورت راه اندازی و تحقق این هدف، شاهد کاهش و به حداقل رسیدن فساد اداری، افزایش رضایتمندی مردم، کاهش هزینه‌ها و سهولت دریافت خدمات دولتی توسط شهروندان خواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی در ادامه بر لزوم توجه به مباحث اخلاق و انگیزش در میان کارکنان تاکید کرد و افزود: جاری و ساری شدن مکارم اخلاقی در میان کارکنان و توجه به نیازهای مادی و معنوی آنان و ایجاد انگیزش کافی در آن‌ها، از جمله عوامل مهم ارتقای شاخص سلامت اداری است.

وی با بیان اینکه دولت الکترونیک به کارگیری فناوری اطلاعات در بخشهای مختلف دولت به منظور افزایش بهره وری و ارتقا سطح خدمات رسانی است، ادامه داد: مهم‌ترین نتیجه این امر، افزایش رضایت مردم خواهد بود به شرطی که پیاده سازی دولت الکترونیکی به طور صحیح و با موفقیت صورت گیرد.

نادر صفرزاده در ادامه به فرمایشات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری در خصوص آسان نمودن خدمت به مردم اشاره کرد و افزود: تقویت و اجرای طرح شهروند الکترونیک یکی از راههای تسهیل در ارائه خدمات به مردم که مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب نیز است، می‌باشد که در این طرح شهروندان به آسانی و بدون متحمل شدن هزینه‌های غیرضرور می‌توانند خدمات دولتی را دریافت کنند.

کد خبر 2970761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha