علی ورودی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه انشا برای تربیت نوشتاری، ادراک و خلاقیت ادبی و تربیت گفتاری دانشآموز میتواند مؤثر باشد، تصریح کرد: بااین وجود ما به مانند گذشته زنگ انشا نداریم و هنر انشا نوشتن مورد غفلت است.
وی ارائه الگو و سپس ترغیب دانشآموز به پیروی از آن را در نوشتن و خواندن نیازمند بازنگری دانست و تأکید کرد: آموزش بدون توجه به ادراک و خلاقیت نمیتواند دستاورد مطلوب به همراه داشته باشد.
مدیر آموزشوپرورش ناحیه یک اردبیل بابیان اینکه سرمایهگذاری کشورهای موفق بر روی نیروی انسانی است و متأسفانه ما در مدارس به این موضوع توجه نداریم، متذکر شد: این در حالی است که تأمین نیروی انسانی در وهله اول بر عهده آموزشوپرورش است.
ورودی معتقد است تربیت نیروی انسانی نیابد هزینهای دیده شود و در مدارس شیوههای جدید آموزش که بتواند زمینه خلاقیت و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان را به دنبال داشته باشد مورداستفاده قرار گیرد.
مدیر آموزشوپرورش ناحیه یک اردبیل با تأکید به اینکه سرمایه انسانی که فرصت شکوفایی توانمندی خود را داشته باشد زمینهساز توسعه جوامع است، ادامه داد: اگر در کشور به دنبال توسعهیافتگی هستیم باید نسبت به تربیت نیروی انسانی برنامهریزی داشته باشیم.
ورودی بازنگری در سرفصل دروس، بازنگری در درسها و نحوه پیادهسازی آن را باهدف شکوفایی توانمندی دانشآموزان ضروری دانست و تأکید کرد: آموزشوپرورش باید به پرورش استعدادها بهاندازه آموزش آن توجه داشته باشد و بر همین اساس ضروری است در نحوه اجرای برخی برنامهها بازنگری شود.
نظر شما