۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۵:۳۳

در جلسه ستاد اجرايی اربعين در كربلا عنوان شد؛

ستاد اجرايی اربعين به استقبال زائران ايرانی می رود

ستاد اجرايی اربعين به استقبال زائران ايرانی می رود

نخستين جلسه هماهنگی ستاد اجرايی اربعين در عراق با هدف بررسی آخرين اقدامات انجام شده در بخش حمل و نقل، اسكان و تغذيه، امنيت، درمان و بهداشت و مفقودين برای ارائه خدمات گسترده به زائران حسينی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه هماهنگی ستاد اجرایی اربعین در عراق با حضور مصطفی قاسمی دبیر ستاد اجرایی اربعین و نماینده سازمان حج و زیارت در عراق، میرمسعود حسینیان سركنسول جمهوری اسلامی ایران در كربلا، طعیمه غلامی مدیر عملیات شمسا و قاسم سراجان نماینده ستاد بازسازی عتبات عالیات و مسئولان كمیته های ستاد اربعین حسینی در عراق برگزار شد.

در این جلسه كه با هدف بررسی آخرین اقدامات انجام شده در بخش حمل و نقل، اسكان، تغذیه، امنیت، خدمات درمان و بهداشت و مفقودین برگزار شد، قاسمی دبیر ستاد اجرایی اربعین در عراق با اشاره به اهمیت هماهنگی هرچه بیشتر بین كمیته های مربوطه، گفت: این نخستین جلسه هماهنگی برای اجرا است تا در رویارویی با ازدحام جمعیت در ایام اربعین، به بهترین شكل به زائران خدمت رسانی كنیم.

نماینده سازمان حج و زیارت در عراق با مهم خواندن بخش حمل و نقل به ویژه در زمان بازگشت زائران ایرانی به كشور، پس از گزارشی كه از سوی نماینده كمیته حمل و نقل ارائه شد، خاطرنشان كرد: برای حمل و نقل زائران در هنگام بازگشت به كشور، اقدامات لازم صورت گرفته است.

وی با اشاره به بخش گمشدگان افزود: آنچه براساس هماهنگی ها و زحمات دوستان در عراق شكل می گیرد این است كه وضعیت فردی كه تصادف كرده یا مفقود شده باشد با اطلاع رسانی مناسبی كه انجام می شود، مشخص شود تا تمام این فعالیت ها ثمر دهد، وگرنه همه زحمات اصلی زیر سئوال می رود.

قاسمی با بیان اینكه در ستاد اجرایی اربعین حسینی، نقش كمیته امنیت و كمیته بهداشت و درمان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، بر سامان دادن وضعیت مفقودان و فوت شدگان، تأكید كرد و افزود: برای این منظور با استفاده از پتانسیل دیگر نهادها، ستاد راهنمای زائر تشكیل شده است.

دبیر ستاد اجرایی اربعین در عراق افزود: در شهر نجف، كربلا و كاظمین و در مرزها نفراتی مشخص شده اند كه به صورت آن لاین اطلاع رسانی می كنند تا مثلا اگر كسی در شهر كاظمین گم شده و دوستش به شهر كربلا آمده است با مراجعه به ستادی تحت عنوان راهنمای زائر از وضعیت یكدیگر مطلع شوند.

در ادامه میرمسعود حسینیان سركنسول جمهوری اسلامی ایران در كربلا روند پیگیری امور مفقودان را بهتر از گذشته توصیف كرد و گفت: افرادی با كاورهای مخصوص در سطح شهر كربلا مستقر شده اند كه اقدام به پیدا كردن گمشدگان و راهنمایی آنان می كنند.

وی داشتن مشخصات كامل همراه با زائر را ضروری خواند و گفت: بهتر است برای افراد خردسال و كهنسال كه اسم، شماره یا آدرس خود را نمی دانند گردن آویزی تهیه شود كه بر روی آن نام و نام خانوادگی فرد، شماره تماس و نشانی به طور كامل نوشته شود تا برای كمك به او بهتر بتوانیم اقدام كنیم.

بخش دیگری از این جلسه به ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در زمینه اسكان زائران و ارائه خدمات پزشكی و درمانی اختصاص داشت كه در بخش نخست قاسم سراجان نماینده ستاد بازسازی عتبات عالیات پیشنهاد كرد كه افرادی از ستاد راهنمای زائر در موكب های شاخص ایرانی ها مستقر شوند.

مصطفی قاسمی دبیر ستاد اجرایی اربعین در عراق نیز در تكمیل سخنان نماینده ستاد بازسازی عتبات عالیات، بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق از ظرفیت اسكان ها و ارتباط با عوامل ستاد راهنمای زائر برای هدایت زائران تأكید كرد و اقدام به ثبت نام از زائران، صدور كارت شناسایی و كنترل ورود و خروج آنان در موكب ها را مثبت ارزیابی كرد.

دكتر ماشاءالله رضایی نماینده مركز پزشكی حج و زیارت هلال احمر نیز كه مسئولیت كمیته بهداشت و درمان ستاد اجرایی اربعین را در عراق به عهده دارد، گزارشی از ظرفیت های پزشكی در ایام اربعین و محل های استقرار هیئت پزشكی در نجف، كربلا و بین راه نجف تا كربلا ارائه كرد.

کد خبر 2978434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha